neděle 2. června 2013

Zombie Walk Praha 2013

I přes nepřestávající déšť jsem se společně s kamarádkou rozhodla jet podívat na pochod oživlých mrtvol.  Na Staroměstském náměstí bylo opravdu málo turistů a tak se mi zdálo, že focení půjde samo. No myslet znamená, však víte. Ve chvíli kdy se dav dokulhal na náměstí, bylo všude tolik turistů, fotografů a reportérů, že můj obyčejný foťák neměl téměř šanci.  Počasí také hodně ovlivnilo samotnou účast. Ulice Prahy „děsilo“ pouhých 450* zombíků.


A teď trochu fotek co jsem stačila vyfotit. Omluvte kvalitu, tohle se mi opravdu dvakrát nepovedlo. 

















* údaj 450 pochodujících není přesný. Pochodujících bylo o trochu méně, bohužel jsem si údaj nezapamatovala.

4 komentáře:

  1. Na to, jak moc pršelo a kolik bylo lidí na začátku, je to krásný číslo a nepřijde mi, ani že nás bylo málo. :o)
    Pokud nebudeš proti, půjčím si Tvou fotku Šípkový Růženky. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málo Vás nebylo to jsem se asi vyjádřila nevhodně. Viděla jsem záznam tuším, že z loňska a ten průvod byl nekonečně dlouhý a letos to bylo takové rychlé, ale opravdu úžasný zážitek. Ve chvíli kdy jste se blížili na Staromák a řvali jsem měla pocit, že uteču. Fotku si určitě pujč :-)

      Vymazat
    2. Díky moc,
      Nee, nemyslela jsem to jako nevhodný výraz, myslela jsem to tak, že minulý rok bylo přes 700, předtím téměř tisícovka, samozřejmě oproti loňským ročníkům je to málo, ale na to, že celej den a celou noc fakt lilo jak z konve, nás bylo opravdu hodně. :oD

      Vymazat
    3. To je pravda na to jaká byla zima a všude voda byla účast super. Doufám, že za rok počásko vyjde a Vy uděláte stejný rozruch v ulicích jako letos.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..