pondělí 15. července 2013

Maybelline - Colossal Volum Express

V červnu jsem od DM drogerie dostala slevové kuponky a mezi nimi byl i kuponek na řasenky Maybelline za 124 korun. Cena to byla lákavá, ale trochu mě odrazovala zkušenost s řasenkou Rocket, o které už jsem psala tady. Četla jsem spoustu recenzí na různé řasenky od Maybelline  a hledala tu pravou pro mě. Nakonec jsem si vybrala Colossal Volum Express ve voděodolné verzi.



Řasenka je stejně jako Rocket trochu „mokřejší“ konzistence, ale díky kartáčku s dlouhými štětinkami se mi s ní skvěle pracuje.


Před aplikací
Po aplikaci
 Řasy krásně zahustí a prodlouží, ale neslepí. Nedrolí se, nedělá žmolky, neopadává, neroztéká se. Krásně drží i v největších vedrech, ale přesto se poměrně snadno odličuje (dvoufázový odličovač to jistí).  



Balení je žluté s modrozeleným nápisem a vcelku mu není co vytknout.  Snad jen na zadní straně by mohl být stejně jako u jejích sestřiček vyobrazený kartáček, protože otvírání řasenek v drogerii je fuj!




Myslím, že si natolik rozumíme, že si ji časem koupím znovu.

2 komentáře:

  1. Já mám tuhletu řasenku v normální nevoděodolné verzi a přijde mi dost na prd :-( Mám blbý řasy asi :-D Vůbec mi je nenatočí ani neprodlouží. Objem teda jakž takž dodá, ale to je pro mě málo. Zkoušelas Rocket volum´ express?

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela. Tam mi nesedí právě kartáček. Nemáš na prd řasy. To je chyba kartáčku :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..