středa 17. července 2013

Sbírka letních bot (páskovky a žabky)

Většina z Vás ví, že jsem velkým milovníkem bot. Utrácím za ně opravdu dost často a hlavně akce 1+1 zdarma se snažím maximálně využít. Rozhodla jsem se, že při tomhle krásném slunečném počasí Vám ukážu svoji letní zásobu bot. Budu se snažit si vzpomenout, jak dlouho, které boty mám a kolik jsem za ně dala. Tak jdeme na věc – na boty!


Jako první tu mám pestrobarevné botky značky Always, které jsem koupila loňské léto za 179,- a jsou z OK Shopu, což je Vietnamec v kamenné prodejně s českými prodavačkami. Mimochodem letos je vyprodávají za 99,-.


Bílé páskovky už jsem Vám ukazovala tady. Jsou od značky Rip Curl. Původní cena byla kolem 900,-, ale sehnala jsem ve slevách asi za 450,-.


Následují tyrkysové sandálky z H&M. Kupovala jsem je dvěma lety a tuším, že ve slevě kolem dvou stovek. Do velkých veder nejsou ale příliš ideální. Přestože je to otevřená bota, potí se mi v nich nohy a při chůzi z kopce či do kopce z nich kloužu ven či do strany. Na zlomení nohy příhodná obuv.


K dalším botám značky Seina nevím, jak jsem přišla, ani kolik stály. Na noze jsem je měla jen jednou. Vůbec nechápu vysoký „náplet“ kolem kotníku sahá pomalu až pod kolena. Na léto jsou takřka nepoužitelné.


Posledním přírůstkem do botníku jsou tyhle fialové lakované páskovky Graceland z Deichmanna. Kdybych je neviděla u Lů (Svět módy xl) určitě bych je neměla. Takhle jsem si je pořídila po cestě z výprodejů Essence. K dostání jsou ještě v červené a růžové barvě a stojí pouhých 249,-.


Abych Vás tu už dlouho nenudila, proletíme rychle ještě žabky. Každý asi ví, jak se v nich chodí. Do města na tvrdou silnici nic moc obutí, ale i tak je máme rádi. Já mám radši s páskem z látky než ten gumový ale i tak jich pár mám právě s tímhle nepohodlným gumákem.


Pro začátek si dáme pochroumané žabkové sluníčko. Bílé zasviněné botky omluvte. Mám je roky a špína už jde těžko vyprat.


 Všechny troje žabky jsou od značky Rip Curl. Černé s barevnými proužky a vyšitou kytičkou jsem kupovala loni ve slevách z 699,- na 350,-. Černobílé s gumovým páskem jsou také z loňska, cena byla kolem 299,-. Původní cena modrých byla kolem 699,- a opět ve slevě za 250,-. Já je měla vlastně zdarma k těm černým s barevnými proužky.


Pestrobarevné jsou opět od Rip Curlu. Běžná cena kolem 699,- a opět kupované ve slevě před dvěma lety asi za 350,-. Bílé zasviněné jsem zblízka nefotila ale je to stejné jako u pestrobarevných. Ty bílé už mám tuším tak pět let.
Bílé žabky s korálky značky KOKA jsou tuším od Vietnamce. Pořizovací cena byla kolem 170 korun a jsou to moje nejstarší žabky. Letos oslaví deset let. Krásné, že? Myslím jejich vzhled. Skoro vůbec je nenosím a tak jsou jak nové. Jsou dost tvrdé a navíc mají gumový pásek. Ty puchýře bych Vám nepřála vidět.
Poslední v partě jsou už dost jeté žabky od Animalu. Mám je třetí rok. Jsou dost měkké, takže se rychle sešmajdávají a taky rychle zmizel jejich barevný potisk. Běžná cena je kolem 599,- a já je dostala od zákazníka v práci. Je to zvláštní a velmi dlouhý příběh, kterým Vás nebudu zatěžovat.

Jděte užívat sluníčka a vody.

Tak to by bylo v tomto článku vše a příště si dáme nějaké to pokračování.

2 komentáře:

  1. pěkné, líbí se mi ty modré z HM, škoda, že jsou nepoužitelné:) jinak i ostatní jsou fajn,ale modrá je modrá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona by to možná zachránila nějaká gelová vsadka nebo "kožená" nálepka jako mají ty fialové z Deichmanu, ale nějak jsem se ještě nedostala k jejich nákupu.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..