sobota 10. srpna 2013

Mých 5 favoritů za červenec

Půlka prázdniny je pryč. Alespoň pro osoby (nechci použít slovo děti aby se někdo neurazil) školou povinné. Po dlouhé době si myslím, že je to co se počasí týče opravdu léto jak má být. Až trochu lituji, že nejsem taky ještě student. Dneska si dáme favority za Červenec a já si pak půjdu vyměnit obklad na zádech. Ano! Jsem spálená a rajče je můj světlejší brácha. Ani 30 opalovák mě nezachránil. Ale dost o mojí bolístce jdeme na ty favority.


Oblíbené jídlo: Ani ne tak jídlo jako jeden druh zeleniny - rajče. Ano zase jsme u rajčat. Miluju je, ale nerada tak vypadám. Rajče v salátu, samotné nebo jako příloha k něčemu. Prostě rajčata u nás jedou.
Laky na nehty: Tenhle měsíc jsem na rukou neměla jiné laky než ty pískové od Gabrielly Salvete. Jejich hrubý povrch si mě získal a jejich výdrž je s ohledem na nonstop máchání ve vodě až obdivuhodná. Komu tenhle odstaveček nestačí může pokračovat ve čtení tady a tady.


Písnička: Na jedné párty u bazénu jsem si připomněla písničku z filmu Hříšný tanec a od té doby si ji neustále broukám. Donutila mě si po dlouhé době znovu film pustit a dokonce jsem si opatřila i soundtrack k filmu.


Mobilní aplikace: Nemůžu si to odpustit a musím zmínit Instagram. Dlouhou dobu jsem si ho přála, ale můj telefon nebyl natolik chytrý. Po pořízení nového chytráka byl právě Instagram mojí první staženou aplikací. Neustále chci něco fotit a sdílet. Čekám kdy mi nějaký sledující napíše, že už to přeháním a sledovat mě přestane. (Opps už se stalo).
Bloggerka: Zase to určitě pro Vás nebude, žádné neznámé jméno. Nejen tenhle měsíc ale i jiné hltám blog „Život podle Lucie“. Lucka a její manžel Holanďan jsou pravidelným přísunem veselých historek ze života, kterým se nejde nezasmát. Kdo nezná zkuste si přečíst jak Lucka bojovala s pavoukem, jak měla být Mirek nebo jak šla nakupovat do OBI. Krom veselých příhod ze života si tu můžete počíst o kosmetice a nebo tu stejně jako já zjistíte co pomáhá na pálení žáhy, což chci vyzkoušet i u přítele. Lucky blog je skvělý relax a jako bonus přihodím fakt, že Lucka pořádala několik kurzů o bloggování, snad budou i další..


Tak to je mých pět favoritů a budu se těšit, že mi třeba do komentářů napíšete ty své.

2 komentáře:

  1. Lucka je skvělá no. Kde ty příhody berou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď na ně mají štěstí a nebo umí ze všedních věcí vytěžit maximum zajímavého. Asi Lucčino tajemství :-)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..