pátek 27. září 2013

Nové odstíny Color Tattoo

Od chvíle kdy jsem si u jedné slečny na blogu přečetla o nových odstínech Color Tattoo jsem chodila den co den do DM sledovat, jestli už je nemají v prodeji. Nic! Den co den mě pronásledoval hlídač v Rossmannu v domnění, že tam chodím krást na etapy. Nové odstíny CT nikde a prodavačky o nových odstínech nic neví.


Nedalo se svítit. Jela jsem do Prahy a koupila je v My na Národní. Doma je mám už měsíc a DM se teprve obtěžovalo dát do prodeje jeden z odstínů a to v omezeném množství dva kusy.


Odstín 70 Metalic Pomegranate

Odstín 40 Pernament Taupe
Pro ty, které je zatím nevlastní mám ochutnávku na základě, které se můžete rozhodnout, zda je musíte mít, či nikoli. Jak už to totiž bývá, testery jsou nedostatkové zboží.




Co se týče výdrže, 24 hodin potvrdit nemohu. neměla jsem příležitost je tak dlouho testovat. S bází se mi po třech hodinách slívají stejně jako ostatní odstíny, ale s bází vydrží bez hnutí 14 hodin. Možná i déle, a zatím jsem nikde do rána netančila.

5 komentářů:

  1. Taupe jsem již v drogérce viděla, ale byl už jen tester:) nicméně jsem jej mázla na ruku a výdrž opravdu luxusní, i se pěkně rovnoměrně nanášel. Otázka je jestli by mi na očích takový odstín seděl. Víc mě zajímá Pomegranate, ale ten jsem ještě naživo neviděla, bojím se, že se bude natahovat, jako že se nebude nanášet rovnoměrně a že budou vznikat mapky :/ jak to vidíš ty? z fotek vypadá ok..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně problém u Pomegranate s natahováním nemám. To co popisuješ se mi ale děje u Mauve Crush a Pink Gold. Ty mi ale konzistencí přijdou trochu jiné. Ať je nabírám prstem nebo štětcem nikdy se mi nepovede nabrat tolik kolik potřebuju a dělají se mi cucky.

      Vymazat
    2. jojo mauve crush mi to taky dělá, právě proto jsem se bála, pink mi to nedělá, ale aplikuji ho prstem, štětcem je to makačka:) ty dva stíny jsou takové gelovější nebo jak to mám říct. jsem ráda, že pomegranate je ok, ale ještě jsem jej v Brně neviděla, škoda :(

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já je tam od té doby ještě nepotkala, ale třeba Rossmann je pořád nemá, což mě překvapuje.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..