úterý 29. října 2013

Dermacol - Moon Touch

Jedna strana je miluje a druhá nenávidí. Jedněm drží, druhým se slévají do záhybu očního víčka. Jak už jistě víte, dneska to bude o stínech. Posvítila jsem si na Dermacol - moon touch v odstínu 4.

Barvy s třpytivým měsíčním efektem z kolekce očních stínů Moon Touch dodávají očím intenzitu  a hloubku. Obsažené drobné třpytivé částečky vytvářejí na víčkách nádherné odlesky. Lehoučká, velmi jemná pěnová konzistence dokonale přilne k povrchu víčka a neslévá se v očním záhybu. Stíny jsou voděodolné a mají trvající efekt, nalíčení vydrží po celý den. snadno a rychle se roztírají , lez je jednoduše aplikovat prsty.
Oficiální text Dermacol


Už tady vidíte jasný rozpor. Dermacol hlásá voděodolnost, výdrž celý den a neslévání se v očním záhybu. Zde si můžete přečíst spoustu recenzí a zase si opět potvrdíte, že každá jsme jiná. Jak to tedy mám s tímhle zázrakem od Dermacolu já?


Klasicky začneme balením. Je to plastový průhledný kelímek se zlatým potiskem. Obsahuje 4,9g stínu (90-149,-), který před vyschnutím chrání plastová poklička.


Stín má pěnovou lehkou konzistenci. Pigmentace je opravdu výborná. Stačí jen lehký dotek a Váš prst se zbarví. Dá se dobře vrstvit a je voděodolný. Co se týče výdrže bez báze nemohu moc soudit. Ano slívá se mi do vrásek a záhybů, ale to se mi děje i s normálními stíny, proto vždy používám bázi pod stíny.


Čeho jsem si po 3 týdnech používání všimla? Stín i přes tu plastovou pokličku vysychá. Produkt se scvrkává od stran obalu a změnil barvu. Není už to tak zářivá fialová jako první den. Přesto je stín stále dobře pigmentovaný. K dostání je tuším dalších jedenáct odstínů. Celkově jsem z produktu rozpačitá a tak si další odstíny pořizovat nehodlám.

1 komentář:

  1. Joo, taky úplně nemám vyjasněný názor. Mám odstín č. 3. Blbě se nanáší a taky se mi trošku slévá do ohybu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..