neděle 27. října 2013

Kam až to zajde?

Dnešní článek měl být jak jinak než o kosmetice. Vývoj posledních událostí mě ale přiměl napsat jiný článek.  Článek bez jasného konce, za to ale plný otázek.



Když se Vás někdo zeptá proč blogujete nebo točíte videa, většina řekne, že je to pro Vás radost, zábava a smysl jak se kreativně projevit. Odměnou za čas, který tomu věnujeme, je nám halda krásných komentářů od pravidelných čtenářů či odběratelů. Ne vždy jsou komentáře hezké. Ano, je to bohužel tak že s větším počtem čtenářů a odběratelů se zvyšuje riziko, že Vám svou pozornost začnou věnovat lidé, co nemají do čeho píchnout a tak se pak dozvíte, že vypadáte jako sloní prdel (jako třeba já dneska) nebo máte křivé zuby, jste blbá jako tágo a další a další urážky.

O tom, že na tyhle komentáře nemá cenu odpovídat, nebo to brát s nadhledem a za komentář „Vypadáš jako prdel slona.“ poděkovat ve stylu „Tak to jsem vlastně ještě docela hezká. Děkuji za kompliment.“ nemá cenu diskutovat. Každý máme svého „rýpavce“ a je jen na nás jestli ho budeme ignorovat nebo se s ním hádat.

K jádru pudla. Začalo to urážkami, palci dolů a pokračuje to něčím nepředstavitelným. Nepochopím, že něčí nenávist zajde tak daleko, že si dá tu práci a vláme se na účet youtuberky aby jí smazal převážnou část videí a nahrál video s názvem Skrytá hrozba, kde nejenže oznámí, že smazal majitelce videa, ale vyzve odběratele k odhlášení odběrů. Na konci videa se ovšem nezapomene pochlubit, že má spadeno i na další youtuberky. Kam až zajde nenávist některých čtenářů a odběratelů? Kdo může mít zvrhlou radost z toho, že dospívající dívce smaže videa, za kterými se skrývá mnoho hodin práce (nahrání, sestřihání, zveřejnění). Jak někomu může dělat radost dívat se na videa další youtuberky, která pláče, že se bojí o svá videa a do noci sedí a aktualizuje svůj kanál, jestli už jí také nemizí videa? Proč tohle všechno? Kam až to zajde?

Článek plný otázek, ale nemám žádnou odpověď. Nechápu uvažování těchto škůdců a tak Vám jen popřeji, aby Vás tahle smůla nikdy nepotkala, protože ruku na srdce slza nad ztracenými články či videi by nám ukápla všem ať je nám třináct nebo třicet.


Pro nezasvěcené se celý článek točí kolem youtuberek Makyna016 a Nici Ko.

3 komentáře:

  1. To je příšerný... Sice úplně nevím o co šlo, ani jednu slečnu nesleduji, ale koukla jsem na to video, jak v něm slečna brečí kvůli smazaným videím, a stačilo mi to :-( To musí někdo dělat z osobních důvodů, jinak si to nedovedu vysvětlit :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sleduji jen Nici Ko, ale jen velmi krátce. Díky ní jsem přišla na Makynu. V podstatě se po otevření jejího kanálu přehrálo video s deformovaným hlasem alá zabiják z filmu Vřískot a oznámil zničení jejích videí s odkazem, že nebyla poslední a zničí další. Myslím, že jí to udělal někdo z okolí. Jsou tu i větší youtuberky s více videi, ale on si vybral ji. Nechápu co z toho lidi mají když někomu takhle znepříjemňují záliby.

      Vymazat
    2. Aha, díky za vysvětlení. Právě mi to přišlo zvláštní, proč by si někdo vybíral méně známou slečnu.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..