úterý 1. října 2013

NYC - Individual Eyes

Na svou obhajobu nemám ani co říct. Někdo to možná pochopí i bez řečí, jiný by to nepochopil i s tisícem argumentů. Koupila jsem si další paletku stínů a to i přesto, že jich doma mám hromadu. Líčím jen sebe a nemůžu to snad nikdy spotřebovat. Možná přeci jen něco na obhajobu. „Může za to Lucka z blogu Svět módy XL podle Lu. Kdyby o ní nemluvila ve svém videu tak kolem ní chodím v Rossmannu dál a nekoupím si ji.


Jedná se o paletku čtyř očních stínů, báze a rozjasňovače.  Stálá cena se pohybuje kolem 120 korun, ale dá se v akci sehnat i za 80,-. K dostání je varianta pro hnědé oči, která obsahuje vanilkový, dva hnědé a jeden vínový stín. Já si na rozdíl od Lucky vybrala druhou variantu a to pro modré oči, která obsahuje stín stříbrný, dva fialové a jeden tmavě šedý.  Samozřejmě se tímhle určením řídit nemusíte. Ani já se jím neřídila.

Zadní strana obsahuje i inspiraci pro líčení.
 Balení je obyčejné plastové a kromě stínů, báze a rozjasňovače obsahuje i latexový aplikátor a fólie s popiskem.


Báze je oproti mému odstínu pleti tmavá a s oranžovým podtónem, ale vzhledem k tomu, že se dobře roztírá a stejně ji překryju stíny, mi její barva nevadí. Výdrž není tak úžasná jako třeba u báze pod pigmenty od Essence, ale za tu cenu to není zlé. Já mám víčka dost mastná, takže mě bez slívání do vrásek vydrží pět hodin.


Rozjasňovač je stříbrný a neuvěřitelně pigmentovaný. Musí se s ním opravdu hodně opatrně, abych neskončila jako disko koule. Na rozdíl od báze vydrží až osm hodin a pak zmizí po anglicku.


Samotné stíny jsou máslovější konzistence. Dobře se nanášejí jak štětcem s přírodními chlupy tak i s těmi syntetickými.  


Pokud hledáte levnější drogerkovou, ale přesto dobře pigmentovanou paletku, s touhle se za 120 korun rozhodně nespletete.

1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..