pátek 8. listopadu 2013

Avon - Mega Effects mascara

Inovace, originalita, extravagance, revoluce. Tyhle všechny slova se týkají jediného produktu a to řasenky Mega Effects od Avonu.


Sám Avon ji prezentuje takto:

„Speciální kartáček se dokonale přizpůsobí tvaru vašich řas a pozvedne je os kořínků ke konečkům. Řasenka má složení s ultračernými silikonovými pigmenty pro výraznou barvu a okamžitý objem. Revoluční ergonomický kartáček oddělí každou řasu pozvedne a nalíčí je po celé délce. Ohýbaná rukojeť umožňuje pohodlné a přesné líčení. „
Oficiální text společnosti Avon




Se svou inovací na to šel Avon od lesa a poskytl nespočetně řasenek blogerkám k otestování i k soutěžím. Dělá to dneska každý. Dermacol, Balea, a spousta dalších. Co mi na téhle akci přijde úsměvné? Spousta mnou sledovaných bloggerek a youtuberek před touto masovou akcí dělala na Avon a kosmetiku vyráběnou v Polsku nebo na kosmetiku se silikony fuj fuj, ale když je to zadarmo tak přivřu oči a dělám, že jsme o Avonu nikdy půl křivého slova neřekla. Ne! opravdu jim to nezávidím, jen mě udivuje, že si neumí stát za svým názorem a přesvědčením.


Popojedem dál. Já jako Avon Lady jsem si řasenku mohla objednat s předstihem za cenu kolem 100 korun. Přeci jenom musím pro své zákaznice mít nějaké bližší info a zkušenost, abych mohla novinky nabídnout a doporučit.

Začneme obalem. Malý, skladný v růžovo-černém provedení (vypadá jako zvýrazňovač). Někdo má k barvě výtky, proč růžová? Já osobně barvu obalů nikdy neřeším. Proč taky? Barva obalu nezaručuje úspěch produktu. (Je to jako když jsem měla dostat auto a trvala jsem na modré barvě. Jaká byla odpověď? Barva tě vozit nebude!)



V balení přijde i návod jak řasenku otevřít. Velmi praktické, škoda, že návody nečtu a tak jsem trochu zápasila, než jsem přišla na systém jak kartáček vyndat ven.
 Několikrát jsem i zmáčkla černou část, takže když už jsem kartáček vytáhla, nebyl pod vrstvou barvy téměř vidět. Otřít o okraj jako u běžné řasenky tady nejde, takže přišel na řadu ubrousek.



I přes fakt, že kartáček (umělohnotný) není obřích rozměrů, stejně mi dělá problém a jedním tahem nejsem schopná si řasy nalíčit. Ať se snažím sebevíc na kartáčku je vždy zbytečně mnoho barvy, kterou si pak omatlám všude kolem. Ohebné držátko, má zajisti snadnou manipulaci. No u mě to tedy nefunguje.
Řasenka navíc hodně slepuje. Četla jsem ve více recenzích, že mám víckrát řasy kartáčkem pročesat, že se pak oddělí, natočí a nadzvednou. Opravdu? Tak tady je výsledek.


Krásné, ne? Jako bych měla místo řas pavoučí nohy. Fuj!


Řasenka je k dostání ve dvou barvách a to Blackest Black a Brown Black. Blackest Black má být nejčernější černá. No co si budeme nalhávat. Černá sice je ale už jsem viděla i lepší černou.



Ač valná většina testujících řasenku vychválila, já zůstanu na straně nespokojených. Tato inovace je za mě naprosto zbytečná a zůstanu u klasické řasenky.


Co by a tahle inovační řasenka? Zkoušela ji některá z Vás?

1 komentář:

  1. no jestli ti ti takto vyšlo tak teda nevim ,asi se neumíš malovat ta řasenka je naprosto super mnohem lepší než normál řasenka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..