sobota 30. listopadu 2013

Dárek na cestách, aneb poděkování za Vaše odběry

Dnes je to přesně 618 dní co jsem založila tento blog a 112 dní co jsem založila svůj youtube kanál. Za tu dobu Vás přišlo na můj blog 15 666 a má 15 pravidelných čtenářů. YT kanál má 3 966 zhlédnutí, a 174 odběratelů. Dnes tedy přišel čas, abych Vás za Vaši přízeň odměnila.


Ještě než Vám ukážu, o co můžete „soutěžit“ dáme si nějaká pravidla.
1.  Zúčastnit se může každý můj odběratel buď na youtube nebo pravidelný čtenář zde na blogu.
2.  Do komentáře mi napište, které video nebo článek bych měla zpracovat. Prostě něco, co Vám u mě chybí nebo by Vás zajímalo.
3. Pod komentář s námětem nezapomeňte uvést svůj e-mail, na který Vás v případě výhry mohu kontaktovat.

Prosím děvčata, kterým je méně než 15 let aby se doma zeptala, zda mi v případě výhry smíte sdělit adresu. Balíček Vám na poště nevydají. Budou ho muset vyzvednout rodiče, tak ať nejsou naštvaní, že z Vás cizí osoba vytáhla adresu.

Komentáře můžete přidávat až do 24. 12. 2013 do 23:59 hodin. 25. 12. 2013 sepíšu Vaše jména a z klobouku vytáhnu vítězku, kterou kontaktuji na uvedený e-mail. Pokud se mi do sedmi dnů od odeslání info mailu neozve, vylosuji novou.



A teď tedy o co můžete „soutěžit“. Měla jsem původně v plánu nějaký balíček kosmetiky, ale nakonec jsem vsadila na paletku neutrálních odstínů od Diega Dalla Palmy, která se vztahuje k filmu Sněhurka a lovec.


Paletka obsahuje tři třpytivé a tři matné stíny v neutrálních odstínech, výraznou červenou rtěnku a černou tužku na oči.




Doufám, že je pro Vás odměna atraktivní a že o ni budete mít zájem. Přeju Vám hodně štěstí !

3 komentáře:

  1. Ahojky..diky Barusce z kanalu MsBajuskaaa jsem te objevila. Moc jsi me zaujala a proto ti davam svuj odber na YT i na Blogu.
    Ja osobne miluju vlogy a nakupy a ruzne recenze :)
    wimim18@gmail.com
    PS: preji ti hodne ctenaru a odberatelu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky i tobě, děkuji ti za všechny možné odběry i komentář. Je hezké slyšet, že si na mě přišla právě díky Bajušce. I já na tvůj kanál přišla právě díky ní :-) Doufám, že se ti v mé společnosti bude líbit, tak jako se mě, líbí v té tvojí :-)

      Vymazat
  2. Ahoj :) písala som ti komentár aj na YT ale kedže si vo videu spominala že ti miznu komentáre pre istotu komentujem aj tu :) odoberám ťa aj na YT aj na blogu a bolo by super keby si natočila video po Vianociach, čo si dostala na Vianoce. mail: rebekaveselovska@azet.sk :)
    Držím ti palce v blogovaní aj v točení videí )

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..