pátek 22. listopadu 2013

Dermacol: báze pod oční stíny a balzám Love lips

Je to už delší dobu co v Rossmannu probíhala na značku Dermacol akce 1+1 Zdarma. Já akci využila a koupila bázi pod oční stíny za 99,- a balzám na rty Love lips za 79,-.


Jako první začneme bází. K dostání je v plastové černé tubě se zlatými nápisy s úzkým aplikátorem o objemu 7,5 ml. Báze je bílá na bázi silikonu a přesto po rozetření na víčku krásně zmatní. Báze není vůbec lepkavá a tak se na ní krásně dají stíny rozblendit. Navíc stínům dodá větší intenzitu.  Výdrž stínů je s bází za mě daleko lepší než s bází od Essence I Love Stage nebo s bází od Urban Decay. Bez problémů dá více jak devět hodin a řadím jí tím k bázím na úrovni ArtDeco.
Zvláčňující balzám na rty, který je k dostání v šesti vůních jsem si vybrala s vůní broskve. Balzám tvarovaný do srdíčka se mi zdál roztomilý a navíc voněl doslova k sežrání. Balzám rty zvláční a jemně je zbarví. Tím ovšem to milé končí. Balzám má špatnou konzistenci a tak se ve větším teple rozehřeje a v obalu se zlomí. To se stalo nejen mě ale i jiným. Kdyby bylo balení v podobě kelímku, vůbec bych se nezlobila. I přes tuhle nemilou zkušenost si stejně pohrávám s myšlenkou koupit si další.



Máte některý z produktů doma? Jak jste s nimi spokojené?

2 komentáře:

  1. Ahoj, Dermacol moc nemusím, ale tyhle balzámy mě hodně lákají. Ani by mi nevadilo, že by se časem zlomil. Viděla jsem návod, jak si zlomený balzám/rtěnku dát do toho kalíšku. Prostě si ho "vydlabeš" na lžíci a pak ji zahřeješ nad svíčkou. Pak tekutý balzám vyliješ do toho kalíšku (třeba od Essence) a za chvilku ti to zaschne. :)

    http://blog-marsh-mallow.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Já jsem to tak nakonec udělala jen jsem ho vydlabala do kalíšku a postavila na topení. Výsledek je stejný a balzám slouží dál.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..