čtvrtek 26. prosince 2013

Co jsem dostala k Vánocům - kosmetická část


Všem Vám přeji hezký den. Na Vaše přání tu jsem s článkem a videem o tom co mi přinesl Ježíšek. Jedná se zatím pouze o kosmetickou část. U videa omluvte světlo. Natáčela jsem těsně před půlnocí a navíc s virózou na krku. Popotahuju a huhlám, ale snad to bude jako ilustrace stačit.




Laků na nehty jsem dostala opravdu požehnaně. Převládají hlavně laky od značky Maybelline z řady Colorama v odstínech 06,23, dvakrát odstín 67, 103, 220 a 224. Lak od Rimmel London v odstínu 004 Luna Love s pískovým efektem. Laky Miss sporty v odstínech 004 a 205. A jako poslední lak od Sally Hansen v odstínu 543 Berry important.
  

Kleštičky na řasy od NYC, set řasenky Colossal volum express s Baby lipsem, řasenka Scandal eyes flex, pudr FIT me! v odstínu 220, tvářenka NYX v odstínu Taupe, korektor FIT me! v odstínu 20, make up Stay matte v osdtínu 100 Ivory a Color Tattoo v odstínech 05 Eternal gold, 15 Endless purple a 20 Turquoise forever.


Paletky očních stínů Sleek i - Divine Candy a Celestial Palette. Pleťová maska Balea s vůní jahod, balzám na rty Balea a odličovací ubrousky Garnier s detoxikačním výtažkem z růže a vitamínem E pro suchou a citlivou pleť.


Kazeta tělového mléka a vůně od Beyoncé - Midnight Heat, Lady Gaga - Fame, Burberry - Brit, Katy Perry - Killer Queen, Incandessence - Blossom.


Balea kosmetická taštička se dvěma sprchovými gely, houbou a balzámem na rty.


Dermacol - sprchový gel a peeling s vůní pomeranče a čokolády. Balea sprchový gel a tělová emulze s vůní třešně a lilie.


Lak na vlasy a tělové máslo s květy plumerie a citronovou trávou.


Pleťová  a micelární voda od L´OREAL Paris.


Rtěnky Kate Moss v odstínu 105 a NYC v odstínu 433 Peach Fizz.
 

A to je z kosmetické části vše. Jestli chcete nechte mi odkaz na Vaše vánoční dárky buď formou videa, článku nebo jen tak vypsané v komentáři. 

2 komentáře:

  1. Jsou to skvělý věci, ale já bych asi ani nevěděla, co s tím vším dělat a taky kam to dát :-D Mám toho doma TOLIK, fakt strašně moc, že jsem letos řekla, že žádnou kosmetiku nechci. Se ségrou jsme vybraly jen 2 věci od Baley, protože byly z limitky a pak od rodičů jsem dostala klasický koupelový balíček, ale to bylo vše. Spíš jsem si přála jiné věci, jako třeba teplé tepláky, které jsem dosud neměla :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Mega zásoba :) To bych měla tak na rok :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..