středa 8. ledna 2014

Bez obsahu

Konečně jsem se k tomu dokopala a spustila své spotřebované produkty. Na mém YT kanálu  jsou to tedy videa s názvem Bez obsahu. Poslední dobou mě víc baví točit než psát, ale možná je to jen souhra náhod a špatné nálady. Však víte, už jsem o tom mluvila i psala několikrát. Zkrátka ještě není úplně hej.


Toni&Guy – Šampon a kondicionér pro jemné vlasy (DM drogerie, 250ml cca 250,-)
Ačkoliv šampon slibuje nezatížení vlasů a tím jejich hustotu a objem a i míň maštění nic takového se nekoná. Vlasy se mi mastí pořád stejně a musela jsem je mýt opravdu každý den. Kondicionér je sice fajn a vlasy se krásně rozčesávají, ale stejnou službu mi udělá i kondicionér za třicet korun od značky Balea. Za mě tedy znovu ne!


Dermacol Aroma Ritual – harmonizující sprchový gel Belgická čokoláda (250ml cca 60,-)
Tenhle sprcháč mě překvapil. Krásně voní jako kolekce Arabesky a pozor! Ta vůně Vám ulpí na pokožce a odneste si ji i mimo sprchu. Ze začátku mi to trochu vadilo ale dá se na to zvyknout.


Avon Care – Rozjasňující krém na ruce s citronem a výtažkem z okurek (100ml za 39,-)
Krémy od Avonu mám celkem ráda ale tohle byl naprostý průšvih. Vůně je tak strašně chemická a vtíravá, že bylo velké utrpení ho vůbec vypotřebovat. Znovu bych po něm opravdu nesáhla.


Ziaja – Kokosové tělové máslo (200ml stálá cena 110,-)
Popravdě s konzistencí másla to nemá skutečné nic společného. Jedná se spíše o krém. Hydratace pro mě byla nedostačující a tak jsem ho musela použít větší množství. Kelímek jsem vypotřebovala za necelých 14 dní a to je sakra málo za tu cenu. Parfemace nebyla nijak výrazná na rozdíl od produktů značky Balea kde je kokos cítit opravdu hodně.


Balea – Aqua spray na obličej a tělo a mořskými minerály (DM, 75ml cca 40,-)
Na léto skvělé osvěžení pokud je Vám horko, ale Rossmann nabízí tenhle produkt o 20 korun levněji, tak proč platit za vodu zbytečně víc.


Garnier mineral Deodorant (150ml cca 65,-)
Jeden z prvních deodorantů s příjemnou vůní který překryl zápach a také částečně potlačil pocení. Bohužel nějak přestal vykonávat svou službu. Možná mu dám časem zase šanci.


Balea – balzám na rty s Grapfruitem (DM, 4,8g cca 40,-)
Parfemace je dost umělá a hydratace je nulová. Pachuť balzámu mi v ústech dost vadila. Pro mě to byl zase průšvih a znovu do něj neinvestuji.



GlamGlow maska na obličej (plná verze cca 1500,-)
Dostala jsem ji ve vzorku k nákupu a byla jsem zvědavá. První nanesení ušlo ale zázrak se nekonal. Při druhé aplikaci pálila a štípala. Hrůza. Obsahuje malé kousíčky nějakého plevelu, který je tam stejně na prd. Do velkého balení bych neinvestovala.


Essence – sun club 100% splasch – proof (7,5ml cca 70,-)

Možná mám vadný kus, možná tak vypadají všechny řasenky. Tahle má na kartáčku záhadnou věc, která po nanesení na řasy řeže v očích. Nic příjemného. Znovu bych si ji nekoupila. 


2 komentáře:

  1. Super, spotřebováno :-) Na to jsem se těšila.
    Na tu masku jsem četla samé negativní recenze, takže pochybuji, že je v Hollywoodu skutečně tak oblíbená :-D Sprchové gely z řady Aroma ritual mám ráda a je pravda, že jejich parfemace je docela výrazná. A ta řasenka byla teda fakt divná...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsem ti udělala radost. Já ani nevím, zda už se k ní nějak vyjádřila Rendy. Ta si koupila plnou verzi. Asi to půjdu hned prozkoumat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..