úterý 14. ledna 2014

Nové plány s blogem

Už delší dobu jsem si hrála s myšlenkou, že pozastavím činnost na blogu a budu chvíli točit jen videa. Na druhou stranu, by mi to tady asi dost chybělo, i když má pravidelnost v příspěvcích s příchodem ledna tak nějak zakolísala.



V současné době zrovna pracuji na novém rozvrhu jak článků na blogu tak i videí. Přidávání videí je dosti chaotické a je na něm z mého pohledu potřeba zapracovat. Jediné k čemu jsem se zatím skálopevně dopracovala je fakt, že články už nebudou obden jak tomu bylo celý loňský rok.

Momentálně sedím na posteli obložená papíry, sešity, lepíky a pomocí zvýrazňovačů a propisky dávám dohromady seznam pravidelných rubrik, které budou mít i svůj pravidelný čas ve kterém budou vycházet. No, a protože pravidelných rubrik není na mém blogu mnoho musím přijít na systém, zase asi nejlíp nějaký pravidelný, který tuhle „kostru“ blogových příspěvků obalí a udělá z toho celek.


Celý tenhle systém nového přidávání bych chtěla spustit už v únoru a tak musím hodně zapojit své šedé buňky mozkové abych to dala vše dohromady tak, aby to vyhovovalo nejen mě, ale i Vám. 

1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..