čtvrtek 30. ledna 2014

Rozvrh blogu

Už jsem se tu zmínila, že bych chtěla blogu dát nějaký řád a tak trochu ho skloubit i s YT kanálem. Jediný řád, který tu zatím byl, je publikování článků obden. Hlavní problém byl poslední dobou moje lenost a hlavně prázdná hlava bez nápadů a do článků jsem se musela skoro nutit. Což opravdu není dobré.



Tohle všechno mě dovedlo nad kalendář a blog a začala jsem dávat dohromady rozvrh podle, kterého by to tu mělo šlapat. Jak to bude doopravdy, se uvidí v následujících týdnech a měsících.
U většiny blogů nebo YT kanálů se mi líbí, že vím, kdy bude další video či článek a tak jsem se inspirovala a dala dohromady svůj harmonogram.

Takže, jak to teď bude vypadat s články a videi?
Měsíc má čtyři týdny, což byl základ pro můj rozvrh. Každý týden budou tři články a to vždy v pondělí, středu a pátek. Každý pátek bude k článku i video.

Vypadat to bude nějak takhle:

1 týden v měsíci:
Pondělí: Recenze na kosmetický nebo jiný produkt
Středa: Článek z rubriky akce a cestování
Pátek: Nákupní košík za minulý měsíc + video

2 týden v měsíci:
Pondělí: Můj make up (fotky mého denního líčení nebo nějaký pokus o tématické líčení)
Středa: článek z rubriky Mých 5
Pátek: Úspěchy a průšvihy + video (jedná se o mix objevů a přešlapů či radostí a zklamání ať už kosmetických či životních)

3 týden v měsíci:
Pondělí: Recenze na kosmetický nebo jiný produkt
Středa: Článek na volné téma (ze života, z akce, či jiný)
Pátek: Bez obsahu + video (spotřebované produkty)

4 týden v měsíci:
Pondělí: Můj make up
Středa: Mých 5
Pátek: Tag + video


Tak tohle je můj aktuální rozvrh. Je dost možné, že se časem změní. Může se stát, že zařadím nějakou novou rubriku, dojde tak ke změnám, ale zatím bych se chtěla řídit tímhle rozvrhem, abyste věděli kdy se stavit na video nebo na recenzi. Snad Vám to bude vyhovovat a budete spokojení.

4 komentáře:

  1. Já už Vám to tady někde psala, je neuvěřitelné, jaký systém ve všem máte a taky i pořádek :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Systém a pořádek mám, ale přepadla mě lenora a těžká nestíhačka. Možná taky teď trochu blok ve psaní recenzí takže se mi můj systém pěkně bortí, musím se do toho zase položit a začít makat nebo si ty čtenáře ani nezasloužím.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..