pondělí 23. června 2014

Kolik stojí můj denní make up?

Před nedávnem jsem viděla u Alenky v říši divů článek na stejné téma. Okamžitě mě zaujal a tak jsem se ho rozhodla zpracovat také. Alenka se dostala na částku 3 612,- a protože já toho odhadem namatlám víc bylo mi jasné, že moje konečná částka bude ještě vyšší, nebo snad ne? Zkuste si dát nějaký typ než budete číst dál. Já osobně to ještě spočítané nemám, ale odhaduji že se vejdu těsně pod 5 000,- Jdeme tedy na to :-)

Vždy začínám podkladem pod make up. V mém případě to není klasická báze, ale matující krém Mořské řasy od značky Ryor (129,-).



Make up aktuálně používám od Avonu Calming effects v odstínu Pale Pink (229,-)


Kruhy pod očima a pupínky maskuji korektorem Catrice Camouflage cream v odstínu 010 Ivory (74,-).


Vše zapudruji transparentním pudem Stay Matte od Rimmelu (cca 129,-).


Přesouvám se ke konturování. Používám tvářenku od Catrice v odstínu 010 Toffee Fairy, který už se ale nejspíš nevyrábí (cca 85,-).


Tvářenku volím od Essence, tak trochu záměrně aby ta konečná cena nebyla tak děsivá. Tohle je odstín 60 life´s a cherry (cca 65,-).


Nesmím zapomenout na rozjasňovač. Moje nová láska Mary - Lou Manizer od theBalm (499,-).

Takovou krásnou holku má na klíně a on chrápe, hulvát jeden :-) !
Konečně se dostáváme k očím a začínám bází pod pigmenty od Essence, která se už nevyrábí (50,-).


Nejčastěji využívanou paletkou je aktuálně Naked 3 a ta zaručeně hezky zvedne celkovou částku. Objednávala jsem z kosmetika-usa.cz, bez poštovného (1589,-).


Nezapomínám ani na linky. Tyto jsou Essence 01 Black (69,-).


Řasenku aktuálně používám od Maybelline Rocket Volum Express (269,-).


Obočí si dobarvuji stínem z paletky na obočí od Oriflame (199,-).


Zafixuji gelem na obočí v odstínu 02 Braun od Alverde (89,-).


A jako poslední nanáším rtěnku od Miss Sporty v odstínu 013 Candy Cake (50,-).


Páni jsme na konci a já sčítám: 129 + 229 + 74 + 129 + 85 + 65 + 499 + 50 + 1589 + 69 + 269 + 199 + 89 + 50 = 3 525,-

Páni! jsem hodně zaskočená! A mile zaskočená. Můj denní make up stojí méně než ten Alenky a to jsem si tak trochu fandila, že se sotva vlezu do 5 000,-. Schválně mi napište jaká částka byl Váš typ. A pokud budete chtít můžete pokračovat nebo mi do komentářů napsat vaši částku za denní make up. 

Co se týče uvedených cen, snažila jsem se psát ty pevné, ale ne vždy to může odpovídat cenám, které máte na paměti vy. přeci jenom známe to každý. Ceny v našich drogeriíích se liší a bylo tedy hodně těžké dát tu přesnou cenu za daný výrobek. Jinak pokud by Vás zajímala celková částka za tento make up kdybych počítala ceny, za které jsem výrobky pořídila můžeme si to v rychlosti klidně ještě spočítat.

Krém Ryor 97,-. Make up byl v akci za 69,-. Korektor je za plnou cenu 74,-. Pudr v akci vyšel na 69,-. Tvářenka Catrice na konturování ve výprodeji 20,-. Tvářenka Essence byla za plnou cenu 65,-.Rozjasňovač, báze a paletka vše za pnou cenu, celkem tedy 2 138,-. Linky jsou dárek k časopisu takže 0,-. Řasenka byla v balení ještě s Color tattoo takže 269 děleno dvěma je 134 ,-.Set na obočí jsem dostala od mamky takže opět 0,-. A poslední gel a rtěnky obojí za plnou cenu tedy 139,-. Celková částka tedy činí 2 805,-. Se slevami jsem tedy na celém make upu ušetřila 720 korun což je moc hezká částka.

Budu ráda, když budete v tomhle tagu pokračovat a spočítáte svůj denní make up. Ať už v plných cenách nebo v cenách za které byl make up koupen. 



4 komentáře:

  1. Ty sis tu rtěnku od Miss Sporty taky koupila? :-D :-D
    Hezký TAG a hlavně roztomilé fotky :-) Já pořád váhám, jestli tenhle TAG taky zpracovat nebo ne, na jednu stranu se mi líbí, ale na druhou je to takové blbé s těmi cenami, protože jednak si je už přesně nepamatuji, a pak taky nevím, jestli jsem tu danou věc kupovala ve slevě nebo ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen to zpracuj :-) a tu rtěnku mám už dlouho... buď jsem si ji koupila nebo jsem ji dostala.. kdo ví, když jsem jak soukromá drogerie :-D

      Vymazat
  2. taky pěkná sumička :)) ale víš co, co bychom pro svou krásu neobětovaly, že? :))
    a Naked 3 ti tiše závidím :)) chtěla jsem si jí koupit, ale mám takový pocit, že už jenom 1 a 2 budu spotřebovávat do konce života :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla první dvojku a paradoxně je nejmíň opoužívaná. Největší prohlubně jsou právě ve trojce a to ji mám teprve čtyři měsíce.Zrovna odpoledne když jsem si rovnala šuplata tak mi došlo jak jsem kroutila ruku když jsem měla dát 1000 za Naked první verzi a jak jsem ani nemrkla a za trojku dala téměř s poštovným 1800 :-D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..