středa 23. července 2014

Bydlím u své kočky

Jen málokomu asi uniklo, že jsem si pořídila nového beauty kocoura, který dostal jméno Medík. Jako jediná kočka kterou jsem kdy chovala bydlí doma a ne na zahradě a musím říct, že jsem ani za mák netušila co mě čeká. Naštěstí je naučený na bedýnku takže starost s bordelem na koberci odpadá. Vynahrazuje mi to ale jinými věcmi. Prakticky už si sama nedojdu ani na záchod nebo se bez jeho asistence neosprchuji. Všude chodí se mnou a když ho někde omylem zapomenu, připomene se hlasitým mňoukáním. 

Za necelý měsíc co ho doma mám mi dal jasně najevo, že on je král džungle (rozuměj mého pokoje) a já jsem pouze na návštěvě. Rozhoduje v kolik se půjde spát a v kolik se bude vstávat. Jak velké místo v posteli budu mít záleží na jeho aktuální náladě, ale většinou je hodně malé a když se dovolím roztáhnout demonstrativně si lehne na mě a funí mi do ucha nebo lechtá fousky po obličeji.

No a jako správný beauty kocour dohlíží na mojí sbírku make upu.

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Tady ještě byl ale jak rostě tak má víc a víc svou hlavu a pěkně zlobí :-D

      Vymazat
  2. Ahoj, Medíkje krásnej, ale mohu tě ubezpečit, že po jednom měsíci ještě nevíš co dokáže vymyslet :-)
    já má doma kočičky 3.. Nějak se to zvrtlo.. ale jedné bylo doma smutno a třetího jsem si vzala z útulku.. ale je to jako když píše, oni rozhodují, kde budu spát a v kolik budu vstávat :-)
    hezky si ho užívej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se začíná pěkně vybarvovat. po dvou měsících už mě několikrát pěkně vytočil i mile překvapil a já se bojím co mi hošánek ještě předvede :-D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..