pondělí 7. července 2014

Pestrobarevné líčení


Kdo mě sleduje déle už jistě zaznamenal, že zemité tóny na očích jsou tak časté jako Vánoce v roce. Zkrátka mám ráda barvičky a pokud jsou třpytivé nebo alespoň se shimmerem tím lépe. Nedávno jste mi hodně chválili jedno matné líčení a tak jsem si chtěla vyzkoušet další. V průběhu se to trochu zvrtlo a já zase sáhla po stínech se shimmerem. Vzniklo hodně barevné a výrazné líčení, které se mi ve finále hodně moc líbí. A během chvíle, kdy vzniklo těchto pár fotek, jsem dostala nápad jak ještě trochu víc vyzdvihnout tohle líčení až budu točit tutoriál. Původně jsem ho chtěla natočit hned, ale teklo mi tak moc z očí, že jsem se musela spokojit pouze s fotkami. Na tutoriál s tímto líčením se tedy můžete v budoucnu těšit.






Po prvním pokusu jsem se rozhodla líčení natočit. Bohužel z výše uvedených důvodů z toho zatím nic nebylo. Na fotkách ale vidíte pokusy oba. Líčení se mírně liší - namalujte se dvakrát úplně stejně, že? A navíc jsem omylem sáhla i po jiných umělých řasách ale myslím, že obě možnosti vypadají dobře.





Ptáte se zda bych s tímhle líčením vyrazila mezi lidi? Ano vyrazila. Jsem cvok a miluju když lidi s otevřenou pusou zírají na moje líčení. A popravdě komentáře typu "Ty si zmalovaná!" jsou mi k smíchu. Je přece léto a k němu barvy patří!

6 komentářů:

  1. Já bych asi přidala ještě černou linku, aspoň tenoučkou, ale aby tam byla, takové nepřirozené barvy hned u oka bez linky mi prostě samy o sobe připadají trochu divné :) Ale jinak moc hezké a je super, že zkoušíš barvičky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě linky moc nejdou a jak mi teklo z očí tak jsem to ani pokoušet nechtěla, ale určitě to příště zkusím i s tou linkou :-)

      Vymazat
  2. zmalovavá opravdu nejsi, mně se to náhodou moc líbí :)) a jsem ráda, že se někdo nebojí experimentovat :) je pravda, že lidi sice moc nechápou a čumí blbě, ale to je jejich mínus, asi závidí :))) fakt krásné líčení :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Jsem zvědavá jestli se ti bude líbit pak i tutorial :-D

      Vymazat
  3. Hodí se to k vlasům (neskutečně!), hodní se to k náušnicím, barvy jsou to vážně luxusní, ale přijde mi, že v nich máš takové zapadlé "utlumené" oči... Možná bych taky přidala tu linku, jak píše Pavla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..