středa 20. srpna 2014

Čemu věnuji volný čas, když ne blogu?

Od chvíle kdy jsem dostala příležitost vrátit se do pracovního procesu jako bych naskočila zpět i do svého původního života. Zní to dost divně, že? Zkrátka nejsem zase tak spořivý člověk abych v době nezaměstnanosti z našetřených prašulků a podpory utáhla své povinné měsíční výdaje (složenky), koupila si něco z drogerie a ještě mohla bezstarostně absolvovat barovou turistiku. Ne, že bych poslední dva až tři roky nějak často ty bary navštěvovala, spíš obrážím s partou festivaly, různé koncerty a výlety, ale jaksi s omezeným rozpočtem to šlo těžko, takže když jsem teď v tom pracovním procesu tak se vracím zpět do společenského života. 



Takže asi jsem právě odhalila proč tak flákám blog a články se objevují se zpožděním. Zkrátka místo abych seděla na zadku a psala recenzi, protože na ni někteří čekají, já sbalila fidlátka a šla na Kryštof kemp. Nechtěla jsem se na Vás vyprdnout a tak jsem se snažila natočit i vlog, ale bohužel v tom nejsem prostě dobrá, takže mám úvod a pár záznamů písniček Marka Ztraceného a skupiny Kryštof. Závěr už ale ani nemám a když se na pořízený materiál dívám tak je takový nijaký. Vlog z toho nebude a tak Vám ukážu alespoň pár fotek. 




Další věc, které věnuji hodně času je předělávání mého pokoje. Neustále upravuji svůj kosmetický koutek a někteří už mi píšou "Ty to máš zase jinak! Ty laky jsi měla ve třetím šupleti!" No ano jsem taková, pokud jde něco někam stěhovat tak to stěhuji. V náctiletém věku kdy jsem ještě vlastnila větší pokoj a měla členité skříně (jako více kusů, které nejsou sešroubované k sobě) jsem byla schopná každý měsíc stěhovat nábytek z rohu do rohu. Mezi dvanáctým až dvacátým rokem jsem pokoj podle mých výpočtů přestavěla téměř padesátkrát. V současné době jsem omezena velikostí nábytku a šikmým stropem takže smolík. I tak ale neustále vymýšlím předělávky. Aktuálně jsem si vymyslela tapetu na celou zeď. Stačí se jen rozhodnout jakou. Svůj názor mi můžete sdělit i Vy.




No a když netrajdám s kamarády a ani nestěhuji kosmetiku ze šuplete do šuplete tak fotím svou divokou šelmu. Musím říct, že podle ohlasů na fotkách raději vidíte jeho než mě. Nejsem uražená, já vím, že z nás dvou je on ten roztomilejší :-) 


To je tedy v kostce vše co jsem potřebovala pustit do světa a budu se snažit hodit si vše do rovnováhy abych včas publikovala články, videa ale měla zase čas i na své kamarády a stěhování :-)




2 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..