středa 3. září 2014

Hvězda blogu Life With Sandra


Mám ho dva měsíce a má víc příznivců než já za celé dva roky :-D Samozřejmě si dělám legraci. Nic to, ale nemění na faktu, že si můj nový beauty kocour získal Vaše srdce a oblibu. K vidění byl v několika videích jako host, ale už stihl mít i nějaká vlastní videa. Hodně si píšete o fotky a videa s touhle dravou šelmou a protože jsem hodná a hlavně vděčná za každý námět na článek či video, tak Vám ráda vyhovím. 

Dnes je hlavní hvězdou opět Medík!




Jak je starý a jak přišel ke svému jménu? To jsou dvě nejčastější otázky, na které jsem odpovídala už v Pet tagu, ale klidně odpovím znovu.

Tohle mi dělá při každém čištění bobkoviště. Lehne si na ty noviny a brání mi nasypání kočkolitu.
Medíka jsem dostala od kamarádky 30 června jako dvouměsíční koťátko. Jsou mu tedy cca 4 měsíce, netuším kdy má přesně narozky. Jak dostal jméno? Ve hře jich bylo několik i od Vás. Nakonec zůstalo u prvotního a to Medík. Vymslela ho vlastně náhodou dvouletá dcera mojí kamarádky. když mi ho přivezla tak jsem svůj malý poklad chovala a říkám se šišlavým přízvukem přiblblé matky "Máš hladík ty můj milášku, dáme mlíško?" Málá Eli, ale místo "hladík" slyšela "medík" a říká "On se bude jmenovat Medík?"
Už mu to zůstalo. Popravdě na to neslyší. volám na něj lásko nebo miláčku občas kočičko :-D 


Z roztomilosti pomalu roste a začíná být vztekloun, ale jeho přítulnost se nezměnila. Je to opravdu kocourek podle mých představ. Všude se mnou chodí jako pejsek a moc rád se chová. Každé ráno musím vstávat o čtvrt hodiny dřív abych mu splnila jeho ranní požadavky na tulení :-D




Často se ho snažím donutit ke spolupráci na úvodních fotkách k videím. Řekněme, že se chce zásadně fotit s produkty ke kterým ho nechci pouštět, jako jsou tvářenky, stíny a další podobně chatrné produkty.

Naučil se lézt na okno a tak kytky musejí pryč a je tu zátiší z knih, zrcadla, solné lampy a teploměru.
Nezavřít šuple se tvrdě vymstilo. Sežral mi celou kokosovou čokoládu. To budou mít červíci žně :-/

Ty knihy ho opravdu baví :-D




Pokud chcete pravidelný přísun fotek mého tygra tak sledujete instagram či facebookovou stránku, kam přidávám docela často momentky našeho beauty kocourka.

6 komentářů:

  1. Ahoj nominovala som ťa na Liebster Award Tag a budem veľmi rada ak sa doň zapojíš :)
    http://nalensworld.blogspot.sk/2014/09/2x-liebster-award-tag.html

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádhernej! Roztomilost sama :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je normální model :D jak hezky pózuje :)

    OdpovědětVymazat
  4. jůůů jak krásně Medík pózuje :)) to muselo trvat dlouho ho vyfotit, co? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vyhradila jsem si na to celé dvě hodiny.Mám asi 400 fotek a z toho jsou použitelné jen tyhle :-D Chvilku neposedí :-D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..