středa 17. září 2014

Medík a jeho balíček

Zdravím Vás u neplánovaného videa. Jsem v plném proudu rekonstrukce, ale i tak jsem vynaložila všechnu energii a také nervy (aneb když čtyři hodiny nahráváte špatný soubor) abych se podělila o následující video. Jako na potvoru mi začal stávkovat internet, takže bohužel si na moje reakce ke komentářům budete muset počkat. Jediná doba kdy připojení plně šlape je mezi jedenáctou v noci a druhou ranní, což je pro mě vzhledem k současné situaci dost pozdě a většinou usínám hned při dosednutí na postel. 

Nechci si ovšem stěžovat, vymyslela jsem si to sama. Za těch osm měsíců na pracáku už jsem mohla mít pokoj v klidu hotový. Ne! Já si vzpomenu až když seženu práci :-)

Tímto článkem bych jako první vlaštovkou chtěla poděkovat paní Erice za zaslání dalšího balíčku (napíšu Vám hned jak se dostanu přes den k funkčnímu internetu). Co balíček ukrýval za tajemství jsem ukazovala jak na instagramu tak i na facebooku a uvidíte to i v některém videu, kde se k tomu zase vyjádřím (takových dvacet minut to bude jak se znám). Paní Erika vždy myslí i na mého mazlíka a krom konzervy přibalila i šantu kočičí, což pro mě byl objev a musím říct, že Medík byl z dárku pěkně v rauši což je vidět i na videu.

1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..