středa 1. října 2014

Blogerka roku

Rok se s rokem sešel a je tu druhý ročník Blogerky roku. Loni jsem strávila několik hodin rozhodováním komu pošlu hlas a musím říct, že v kategorii Beauty a Life jsem hlasovala pro vítězky :-). No nic. Letos je výběr zase o něco těžší, protože jsem zase objevila nové holky a nové blogy či video kanály. Ještě, že je na hlasování tolik času! 


Důvod proč se ale pozastavuji u projektu Blogerka roku je úplně jiný. Moje maličkost se objevila v nominaci do dvou kategorií a to Life a Video. Musím říct, že jsem dostala nějaké info z Vaší strany, že proběhla nominace, ale netušila jsem, že se opravdu nakonec objevím i v hlasování. Mám představu (možná milnou), že blogerka musí dostat jistý počet nominací aby se zařadila i do hlasování. 

Ať je to jakkoli strašně moc Vám děkuji za projevenou důvěru a přízeň. Nebudeme si lhát, c
o jsem nastoupila do práce tak to pěkně zanedbávám i kdy ne úmyslně. O to víc mě těší, že jsem nominovaná ve dvou kategoriích. Nevím jak Vám poděkovat, protože je to pro mě opravdu moc hezký pocit. Jak už jsem psala na FB stránce "řekla bych, že je to splněný sen, ale tak odvážné sny nemívám". Opravdu mě ve snu nenapadlo, že bych mohla být nominována.

Na všech stránkách a kanálech začínají blogerky "prosit" o hlasy. Já o ně prosit nebudu. Proč? Protože já už jsem vyhrála. Jsem nominovaná a to je to nejkrásnější co jsem od Vás mohla dostat. Děkuji! Mám Vás moc ráda <3

4 komentáře:

  1. No je přeci jasné, že tam nemůžete chybět, již jsem odhlasovala a máte to tam, držím palce :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc děkuju. Je to pro mě obrovská věc, že se někdo rozhodl mě nominovat a třeba mi poslat i hlas <3

      Vymazat
  2. já nad Vámi / Tebou nikdy nepochybovala :-)) podpoříme a budeme držet palce :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou jsem to tady trochu zanedbávala tak jsem si to snad ani nezasloužila, ale snad to brzy napravím.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..