pondělí 2. března 2015

Tvářenka Milani 07 Fantastico Mauve

O kosmetice Milani jsem poprvé slyšela zhruba před rokem od Petry Lovely Hair. Od té doby se strhla lavina a neexistuje snad nikdo, kdo by o téhle značce alespoň jednou neslyšel. Já krom jedné tvářenky nevlastním nic jiného a ani o pořízení dalšího produktu neuvažuji. Rozhodně to, ale není tím, že bych s tvářenkou nebyla spokojená. Zkrátka mě jen nic dalšího zatím nezaujalo. 



Jako první začnu obalem. Zlatý plast působí na většinu lidí hodně lacině. Já se přiznám, že u většiny produktů obal neřeším. Za krásné obaly považuji například theBalm, ty ostatní jsou zkrátka pod označením "nenadchnou - neurazí". Tvářenku mám doma zhruba rok a za tu dobu mi obal nepraskl ani se neošoupal potisk na víčku, takže nemá smysl dál obal pomlouvat.


Balení krom 3.5g produktu ukrývá i zrcátko a štěteček. Obojí jsem ani jednou nevyužila a za mě je to tedy zbytečnost, která jen nafukuje balení. Podle hmatu si myslím, že štěteček je na prd a nedá se při jeho použití pořádně korigovat množství přenášeného produktu na tváře.


Opustíme omáčku kolem a přesuneme se k tomu hlavnímu. Tvářenku jsem si objednala ve stejné minutě kdy jsem viděla u Petry ve videu swatch. Takhle nádhernou fialovou barvičku jsem si nemohla nechat ujít. Ačkoliv je tvářenka zapečená je velmi dobře pigmentovaná a téměř nepráší. 


Já jako bledule s ní musím zacházet velmi opatrně. Snadno se to s ní přežene, takže pokud jste začátečníci dávejte si pozor dvojnásobně. Jediné co mě u ní mrzí je přítomnost třpytek, které mi v zimních měsících moc sesedí a tak je pro mě tvářenka spíše sezóní záležitostí. Díky mramorovému vzhledu se vždy výsledný efekt mění a to mě na ní baví asi nejvíce. Není totiž nudná a nabízí nespočet možností. Jednou je více do fialova jindy s nádechem do hněda.


Výdrž na mých tvářích je optimální. Když zdůrazním fakt, že si často na obličej sahám, vydrží tahle kráska přibližně osm hodin a poté se pomalu začíná vytrácet. Za cenu cca 150 korun si ale myslím, že poměr cena kvalita je opravdu skvělá.





6 komentářů:

  1. Od Milani mám růžičkové tvářenky, které jsou mé oblíbené a ráda bych si pořídila i nějakou zapečenou. Tento odstín vypadá opravdu krásně a hlavně pokaždé jinak! Přemýšlím, že vlastně ani podobnou barvu doma nemám....:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na růžičkové tvářenky jsem si dělala dlouho zálusk a pokaždé když jsem se rozhoupala tak vybraný odstín nebyl skladem. Ale ve finále si říkám, že je to dobře, mám takových tvářenek, že je snad ani nemůžu vypotřebovat.

      Vymazat
  2. Od MILANI jsem zatím nic nevyzkoušela, ale chtěla bych si pořídit taky nějakou tvářenku :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si nějakou vybereš a budeš s ní spokojená jako já :-)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..