středa 1. dubna 2015

Jak si žiju #4

Články z rubriky Jak si žiju jsou hodně oblíbené a já jsem taková potvora, že je moc často nedávám. ne že bych nechtěla, ale zase nemám tolik zajímavé dny. Přesto jsem se rozhodla, že se opět podělím a jeden výjimečný den a překvapivě je to opět sobota. 




6:05 Nesnáším zvuk budíku! Moje nenávist se násobí x 100 když zvoní v sobotu. To je přesně dnešní případ. Nejsem vůbec vyspalá, ale dobře mi tak. Mohla jsem jít spát brzy, ale kdo měl vědět, že Kate bude dělat Hangout a přizve Ondaje, který na svých 16 let má v hlavě takový pořádek, že jsem až zaplakala, proč nejsou stejně rozumní kluci v mém věku.  Zkrátka mě tak učaroval, že jsem vydržela až téměř do konce pětihodinového přenosu.

6:30 Hrabu se z postele. Budík zvoní v kratších intervalech a Medík už vyžaduje snídani a ranní mazlení.


6:45 Mám vyčištěné zuby, umytý obličej levou vodou a velký hrnek kafe v ruce. Pouštím si videa na youtube a začínám se líčit.

8:30 Nalíčená, oblečená a s taškou v ruce čekám na chodbě. Táta si mě měří pohledem, jestli si z něj nestřílím. Jasně mi včera prý říkal, že se odjíždí v osm. No když myslí…

8:50 Odemykám prodejnu a připravuju se na otevření. Dávám zlato do výlohy a mezitím si vařím druhé kafe. Potřebuju se probrat a hlavně uklidnit. Odpoledne se mám sejít s Erikou. Přála si to setkání k svátku a narozeninám. Bože to jsou nervy!

11:30 Konečně zavírám prodejnu. Neuvěřitelně se to vleklo. Zákazníků bylo málo. Dnes je totiž pochod za povidlovým koláčem a většina lidí se i za špatného počasí rozhodla jít.  Já mířím do své oblíbené kavárny, kde na mě čeká Erika s manželem.


11:45 Vcházím do kavárny a mám srdce až v krku, ale hned mezi dveřmi zahlédnu usmívající se Eriku a vše ze mě spadne. Seznámím se s Erikou i jejím mužem. Chvilku posedíme v kavárně a pak se přesuneme do nedaleké restaurace na jídlo.

12:00 Ačkoliv jsem zdejší, vybranou restauraci jsem zatím nikdy nenavštívila. Zakotvíme se u stolu hned u dveří. Objednáme si jídlo a pití a povídáme si o všem možném. Od rady v blogování, přes kosmetiku a názory na jiné blogerky a youtuberky až po soukromé věci. Čas utíká opravdu neuvěřitelně rychle.


16:35 Opouštíme restauraci, která mě nijak neuchvátila, a nemám jí v plánu dále vyhledávat a mířím s doprovodem k autu. Erika mi nabídla odvoz domů. Je to zkrátka zlatíčko.

16:50 Loučím se s Erikou a jejím mužem u nás před domem a dostávám nádhernou kytičku a nádhernou tabulku s motivem a magnety ve tvaru Eiffelovky. V taštičce je i drobnost pro Medíka kterou na mě vyžebrá hned mezi dveřmi. Je to můj otesánek.

17:05 Nestačím se ani převléknout a už mě mamka zase směřuje ke dveřím, že jdeme popřát tetě k svátku. Ještě, že je to jen ob jeden dům, jsem totiž zralá na postel. 

18:40 Nakonec ta rychlá návštěva s předáním dárku zase tak rychlá nebyla. Mám v sobě další hrnek kafe a stejně bych se nejraději viděla v posteli. Nedá se svítit. Večer chci koukat na volbu Miss a tak se převleču do sportovního úboru a snažím se hoďku věnovat cvičení. 


20:20 Mám za sebou rychlo sprchu a držím si fleka u mámy v posteli. Nemám totiž u sebe televizi a v obýváku se sleduje jiný program. Hned v úvodu večera mě pobaví Bouček a Mareš coby dva červíci v jablku. A pak už se jede stará dobrá klasika - představení holek - medailonky - rozhovory - plavky a vyhlášení. Tenhle rok jsem si nemohla vybrat favoritku. Žádná z holek mě neoslovila. S vyhlášením jsem nakonec víceméně spokojená a protože mě další dění v televizi nezajímá odcházím spát. 


2 komentáře:

  1. Verů, pro mě to bylo naprosto úžasné setkání, ještě nyní z něj čerpám a velice Ti děkuji. Moc mile jsi mě překvapila svou přívětivou a milou povahou a přístupem. Doufám, že uspořádáš nějaké společné setkání pro více odebíratelek a čtenářek :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že si spokojená. No a setkání je jasné :-)

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..