pondělí 22. června 2015

Jemné líčení s fialovou linkou

Přeji Vám všem pohodový start do pracovního týdne. Něco mi říká, že tenhle pracovní týden bude dlouhý a potáhne se jako tasemnice ze závodní jídelny. Důvod je prostý. V pátek mi úderem půl jedné začíná dovolená a navíc hned v sobotu se koná Utubering na který se moc těším. Takže znáte to, když se na něco těšíte tak se čas snad vrací zpátky. 



Dnešek ale nemá být článek o cestování časem nýbrž o líčení. O hodně podobném líčení tomu, které u Vás mělo takový úspěch ve dvacátém dílu videa Bez obsahu. Musím se přiznat, že jsem si tenhle "look" zamilovala a s menší obměnou ho nosím snad každý den. 



K jeho vytvoření jsem použila momentálně svou nejoblíbenější a zároveň nejnovější paletku Naked 2. Přes celé víčko jsem nejprve nanesla stín Bootycall a poté jsem okraje zvýraznila tmavším stínem Tease. 


Nezapomněla jsem ani na černou horní linku, která mi ale poslední dobou vždy "sežere" řasy. Nevím co se stalo ale poslední dobou má příšerné řasy a nepomáhá ani točení kleštičkami.


Nebyla bych to já, kdybych tohle "nudné" líčení nějak barevně neoživila. Na spodní linku jsem tedy použila tužku z limitky Essence - OZ the Great and Powerful v odstínu 02 China Girl a do vnitřních koutků nanesla rozjasňovač Mary-Lou od TheBalm. 


Poslední tečkou na celém líčení jsou rty. Konečně se mi podařilo najít odstín podle svých představ. Mojí vysněnou láskou se stala rtěnka od Maybelline z řady ColorSensational v ostínu 365 Plum Passion.


Musím říct, že si tuhle rtěnku opravdu užívám a to v takové míře, že mi ani nevadí divné pohledy lidí na chodníku, v obchodech nebo v autobuse.


Tenhle look jsem vzala rovnou po nafocení i na procházku. S taťkou jsem vyrazila na výstavu Gateway to Space, ze které jsem pořídila několik fotografií na které se můžete těšit ve středečním článku.



A abych nezapomněla, jestli máte někdo nějaký nápad jak dostat moje řasy do formy tak mi to prosím nechte v komentářích. Budu ráda za každý nápad či doporučení.


3 komentáře:

  1. Verů moc krásné líčení, máš krásnou čistou pleť. Je velni nude a přitom ta modrá linka tomu dodá krásný letní šmrnc.:-)) super inspirace.

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jako z módního časopisu! :)
    Moc Ti tohle líčení sluší. Zvětšilo Ti oči a prohloubilo pohled. Rtěnka je naprostá bomba! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..