pondělí 15. června 2015

Tekuté oční stíny superSHOCK Vivid - Avon

Tekutým stínů jsem nikdy neholdovala, ale když jsem v katalogu Avonu viděla tekuté oční stíny superSHOCK Vivid v úžasných odstínech neodolala jsem. Ze čtyřech nabízených odstínů jsem si vybrala Lilac Lightning a Electric Emerald. 


Balení obsahuje 4 ml produktu a plná cena je 159,- korun, v akci se dají pořídit za 79,-.  Při prvním vybalení jsem se lekla. Stíny mají duální složení s pigmenty a hydratačními účinky pro intenzivní metalický odstín, který zachová svou sytou barvu. Alespoň tak stíny prezentuje oficiální popisek. 


V realitě to znamená, že na mě z krabičky vypadla tubička kde jsou pigmenty oddělené od vodové složky. Návod k použití je jednoduchý, protřepat a aplikovat. Bohužel ani protřepání to nezachrání. Stíny jsou hodně vodové a tak na očích téměř nedrží a slívají se a vytvářejí mapy. Ani při více vrstvách (na fotkách ve třech) nedosáhnou stíny plného krytí a hlavně sytosti kterou bych si představovala. 




Funkčnosti stínů nepřidal ani můj nápad odsát injekční stříkačkou vodovou složku. Byla jsem přesvědčena, že s menším poměrem vody a větším poměrem pigmentů budou stíny lépe držet a přestanou se slévat. Bohužel stíny se slévají a tvoří mapy dál. Za mě jsou tedy stíny velkým zklamáním a znovu bych si je nekoupila. 


Složení: AQUA, TALC, GLYCERIN, POLYURETHANE-1, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, SILICA, TETRASODIUM EDTA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PGG-26-BUTETH-26, HYDROXYAPATITE, POLYQUATERNIUM-7, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, DIMETHICONE, HYDROGENATED LECITHIN, CITRIC ACID, TIN OXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, (+/-MICA, CI 77891, CI77491, CI 77492, CI 77499, CI 77947, CI 77288) <GL 1553

4 komentáře:

  1. Mě bohužel nedrží většina stínu a vypadá to takto, ikdyž mám bázi. Fakt nevím, čím to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná zkusit jinou bázi. Já jsem zatím spokojená jen s tou od Essence co už se neprodává ale ta co nabízí Sephora je prý také lepivá, tak kdyžtak to bude moje záchrana.

      Vymazat
  2. Stíny jsem taky měla, ze začátku byly děsné, vůbec na očích nevydržely. Teď je po x letech dopotřebovávám a kupodivu se s nimi maluje líp než na začátku :-D Asi se mi z nich vypařila ta voda nebo co... Ale podruhé je už kupovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak na odpaření já jsem nečekala já tu vodu z toho vydolovala ale i tak žádná sláva. Poletí to do koše hned jak to pomluvím v nějakým videu.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..