pondělí 20. července 2015

Žluté líčení se zelenou linkou

Maraton projektu Vybarvi se už nám skončil, ale já Vám s líčením ještě pokoj nedám. Na dnešní pondělí totiž připadá další líčící článek. No a aby to nebylo suché jako to bylo dřív, rozhodla jsem se nechat nějaké prvky z projektu. Doufám, že se Vám tenhle styl bude líbit. 


Líčení jsem si nechala až na poslední chvíli a protože lije jak blázen tak kvalita fotek je dost mizerná. Snad to tedy omluvíte. 


Líčení


Dnešní líčení ve žluto zelené kombinaci je jako vždy jednoduché. Je veselé a bláznivé jak to mám ráda, ale foťák bohužel barvy moc nebere. Asi chce už taky dovolenou. 


Přes celé víčko jsem nanesla žlutý stín z paletky od Essence All about paradise a oční záhyb ztmavila hnědým stínem Naked. Zelenou linku jsem vytvořila tužkou od Essence v odstínu 08. Abych oddělila zelenou od oka použila jsem ještě linku černou. Spodní linku jsem vykreslila opět žlutým stínem a na vodní linku použila tužku Stays no matter what v odstínu 04 Gorgeous grey. Vše zakončuje tvářenka Deep throat od Nars. 


Produkty ve žluté barvě

Když jsem se rozhodovala pro žlutou barvu, myslela jsem jak se blýsknu kolik toho mám. Když ale vynechám žluté stíny z paletky Essence a z Aukra tak mi nic moc nezůstane. Dvě řasenky od Maybelline, lak od Rimmel, opalovací máslo a leska na rty od Yves Rocher.



Outfit

Dneska nemůže být o outfitu ani řeč. Mám opět dovolenou a můj úbor jsou plavky i když je venku zataženo. Takže přes plavky jsem hodila jen žluté tričko od Rip Curl. Fotky jsou záměrně jen do pasu, protože kalhoty jsem byla líná oblíkat.


Druhou žlutou věcí v mém šatníku je sáčko, které jsem si zamilovala na první pohled. Ostatní žluté věci jsem ze šatníku už vyřadila, takže momentálně Vám toho více neukážu.


Z doplňků pak vlastním už jen tuhle včelí kabelku a pásek, který na kabelce tak trochu zanikl. 


No a to je pro dnešek všechno. Dejte mi vědět, zda vám tenhle styl článku vyhovuje víc nebo se vám více zamlouvá jen článek bez textu jen s fotkami líčení. Přeji Vám krásný den.

2 komentáře:

  1. Super nápad zelená a žltá sa k sebe krásne hodia a líćenie sa ti vydarilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, tobě Veru sluší všechno a obdivuji tvé krásné fotky, outfity já bych snad neuměla vůbec nafotit. Jinak viděla jsem nadpis a hrklo ve mně! Já totiž dnes mám žluté líčení se zelenou linkou :)))) Akorát teda já mám tu linku pod okem a nahoře klasickou černou, protože to by fakt byla náhoda, že bychom měly stejné, když je to taková neobvyklá barva. :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..