pondělí 14. září 2015

Ryor - Dvoufázová odličovací emulze pro všechny typy pleti

Vítám Vás u dnešní mini recenze a doufám, že start do nového týdne byl co nejpříjemnější. Dneska Vám napíšu pár řádků o svém oblíbeném odličovači od Ryoru. Ke značce Ryor jsem se dostala vlastně jen díky Petře Lovely Hair, která si ji několikrát pochvalovala. Díky ní jsem objevila svůj oblíbený matující krém a posléze i tento odličovač. 


Dvoufázových odličovačů jsem vyzkoušela už několik, ale se žádným jsem nebyla tolik spokojená jako právě s tímto od Ryoru. Po protřepání se obě složky spojí v bílou pěnu (působí to tak na oko, ale ve skutečnosti to pěna není) a promíchané zůstanou dostatečně dlouhou dobu pro pohodlné nanesení na odličovací tampon. Právě rychle oddělování složek mi u spousty odličovačů vadilo. Jeden příklad za všechny je třeba Green Line.



Díky obsahu oleje bez problému odstraní voděodolné líčení aniž by podráždil oči. Navíc ho díky velké mastnostě stačí opravdu jen maličko a vydrží i déle než tři měsíce. Za předpokladu, že bude používán jen na odlíčení očí a ne na celý obličej. Přiznám se, že jsem ho takto několikrát i použila, ale poté jsem si musela obličej ještě opláchnout vodou. Někdo přílišnou mastnotu odličovači vyčítá, já jsem s ní spokojená, protože nemám pak tolik vysušené oční okolí. 


Balení odličovače o obsahu 150ml seženete ve vybraných drogeriích a lékárnách za cenu kolem 120 korun. Cena se může při větším propočítání a porovnání s jinými odličovači zdát trochu vyšší, ale často se objevují slevové akce a i tak si myslím že za těch 120 korun určitě stojí. 

3 komentáře:

  1. Akorát se po nějakém dvoufázovém odličovači ohlížím. Tak děkuji za tip a možná to bude právě Ryor. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ryor mám moc ráda. Např. řadu pečující o pleť s levandulí

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..