pondělí 19. října 2015

Metalická show s E style

Modré stíny často nevyhledávám, paradoxně je tu ale nejvíce makeup postů právě s modrým líčením. Tentokrát hraje hlavní roli paletka od kosmetiky E-style 05 Metallic Show, kterou můžete zakoupit zde. 


Já jsem svou paletku získala díky Lucce z youtube kanálu Svět podle Lu a jsem za to nesmírně vděčná. Sama bych se k nákupu nedokopala, ne proto, že bych nevěřila v kvalitu, ale mám tolik stínů, že se přesvědčuji, že další nepotřebuji. 



Na fotkách můžete již klasicky vidět použité produkty. Vynechala jsem ty notoricky známé jako makeup od Gabrielly Salvete nebo pudr od Maybelline či gel na obočí od Alverde. 


Nemám na fotce bázi, protože si myslím, že si každý musí najít tu svou. Já miluju tu pod pigmenty od Essence, která se už bohužel neprodává. Pod tyhle pigmentované stíny se překvapivě ale nehodí. Nevím, kde se stala chyba, ale stíny na bázi nechtějí chytat a když už je nanesete, tak se po šesti hodinách začnou slívat v záhybu oka. O nic lepší nejsou ani Color Tattoo coby primer. Zatím nejlíp si stíny rozumí s bází pod pigmenty od Sephory. 


Pro vytvoření líčení jsem se rozhodla použít celou paletku. Nejsvětlejší modrý stín jsem nanesla do vnitřního koutku a na zbytek víčka pak nanesla vedlejší tyrkysový stín. Sytou fialovou jsem ztmavila vnější koutek a poslední fialovou jsem použila ke ztrácení a také na spodní linku. Prostřední zelenou jsem vmáčkla na závěr mezi přechod tyrkysové a sytě fialové. Vznikl tak krásně barevný přechod jako když se mění barva moře a nebo také paví peří. Co já s tím ptákem pořád mám?!


Líčení jsem od oka oddělila černou linkou od Essence, Je to zvláštní. Dřív jsem linky nesnášela, teď si bez nich přijdu nedolíčená. Má to některá z Vás stejně?


Na řasách mám řasenku Maybelline Lash Sensational a na rty jsem použila svou milovanou rtěnku v odstínu 180 Vintage Pink od Rimmel. Co se týká konturování, tak aktuálně používám tvářenku od NYX v odstínu Taupe. Podle mě nejprofláknutější tvářenka vůbec. 


 Na tváře používám Catrice limitovanou edici v odstínu Meet Berry. Na podzim moje oblíbená tvářenka, kterou střídám s odstínem Sin od Nars.


To je celý popis mého líčení. Modrou barvu moc rádi nemáte. Často mi píšete, že mi nesluší a ať jí nenosím a to do konce i pod videa kde mám líčení hnědé. Ovšem na instagramu měla fotka úspěch. Tak co tady a přiblížené?




 Hezký den přeji všem :-*


10 komentářů:

  1. Líčení je nádherné a jak jsem zmínil pod samotnou fotku tehdy na Facebooku, moc Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. wooooow...krása, krása, krása , paletka je nádherná a ty ještě víííc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak tohle je dokonalé. Líčení nádherné a mě se to na tobě moc líbí. Neřeš ostatní. Hlavní je to, v čem se sama cítíš dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásně sjednocenou pleť, hned jsem si toho všimla a takovou bych si jednou přála. Stíny jsou vážně krásné, mám ráda tvoje líčící články.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Moc Terko, jsem ráda, že jsou články oblíbené, moc ráda je dělám, tak snad se budou líbit i dál.

      Vymazat
  5. Luxusní líčení :) Souhlasím, že takhle Tvá pleť vypadá bezchybně a ty stíny jsou boží :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..