pondělí 31. srpna 2015

Karin Herzog - Eye cream

Když mi v mailu přistála nabídka na testování očního krému, byla jsem dost rozpačitá a chtěla jsem spíše odmítnout. Protože jsou ale kruhy pod očima můj letitý nepřítel a každý doposud vyzkoušený krém byl jen ztrátou času a peněz rozhodla jsem se nabídku přijmout.


Švýcarská značka Karin Herzog pro mě byla velkou neznámou. Stačilo ale několik kliknutí na netu a nestačila jsem valit oči. Značka je ve světě celkem proslulá a od toho se také odvíjí její cena. Cena očního krému o obsahu 15ml je 50Euro. Přiznám se rovnou, takhle drahý oční krém bych si sama nekoupila a tak jsem do testování šla s takovým tím „Tak ukaž, co za tu cenu umíš!“.

pátek 28. srpna 2015

Nákupy sekáč Zlatníky

Přeji krásný páteční den. Dnes mám pro Vás speciální nákupové video ze sekáče ve Zlatníkách. Zlatníky budou zřejmě znát jen někteří z okolí Prahy a protože si myslím, že mezi odběrateli mám i nadšence do sekáčů rozhodla jsem se věnovat speciální video jen jednomu sekáči a rozšířit Vám třeba obzory. Veškeré informace o sídle a pobočkách včetně orientačních cen najdete na stránce formann.cz

pondělí 24. srpna 2015

Moje kosmetická taštička

Vítám Vás u posledního prázdninového příspěvku z kategorie Můj makeup. Ani dneska to nebude o líčení. Bohužel mám zase své období uhříků a tak nemám na líčení a pořizování fotografií vůbec náladu. Místo toho Vám po dlouhé době nebo možná vůbec poprvé ukážu co nosím ve své kosmetické taštičce. 

pátek 21. srpna 2015

Bez obsahu 22

Je tu třetí pátek v měsíci a s ním, jak už je zvykem je tu i video plné prázdných obalů. Vítám Vás u dvacátého-druhého vydání Bez obsahu.

středa 19. srpna 2015

Co jsem dostala k narozeninám II.

Vůbec poprvé v jednom roce vychází dva díly s dárky, které jsem dostala k narozeninám. letos jsem byla asi hodně hodná a dostala jsem dárků víc než dost. Ještě jednou děkuji všem! Doufám, že stejně jako předchozí videa bude i toto brané jen jako inspirace a ne jako vychloubání. 

pondělí 17. srpna 2015

Avon ultra colour lip tint pen


Zdravím Vás u dnešní pondělní recenze na produkt ze katalogu Avon. Dneska si z blízka posvítíme na lip tint pen v odstínu Fuchsia a Raspberry. Na tento produkt mě upozornila čtenářka Lucka s tím, že si je chce objednat a zda mám zkušenost. Zkušenost jsem neměla, ale chtěla jsem ji mít a tak jsem si hned dva odstíny vybrala. 

pátek 14. srpna 2015

Úspěchy a průšvihy za Červenec

Měsíc utekl jako voda v potoce a další nálož úspěchů a průšvihů je tu. Tentokrát je to i o něco delší než bývá zvykem díky rozbalování balíčku přímo ve videu. Doufám, že se Vám bude video i přes větší stopáž líbit.

středa 12. srpna 2015

Vlog: Youtube den s Lu a skvělou bandou Youtuberů

Přeji Vám snad už o něco méně parnou středu. I já stejně jako moji kolegové přináším záběry z Youtube dne s Lu. Touto cestou bych ještě jednou chtěla poděkovat především Lucce za to, že tento "projekt" vymyslela a uskutečnila, dále zastoupení Dyzajn Marketu za nádhernou nakupovací tašku, kosmetice E Style za krásný balíček plný produktů, které za to opravdu stojí a v neposlední řadě také hotelu Hormeda za poskytnutí prostorů, milou obsluhu a hlavně za nejlepší halušky, které jsem kdy ochutnala.


Obrovské díky, patří také ostatním Youtuberům za to jací jsou. Takhle skvělou partu lidí jsem opravdu ještě nepotkala. Děkuji i Vám čtenářům a odběratelům, protože Vy jste na začátku toho všeho. Bez Vás bych tam být nemohla. DĚKUJI!


Pro další vlogy ze srazu rozklikni článek :-)

pondělí 10. srpna 2015

Balíček kosmetiky E style

Vítám Vás u dnešního oddychového článku. Protože nikomu nemohlo uniknout, že je tu vlna veder, která zvyšuje moji lenost tak snad nikdo nečekal ohromující líčení.


Velká většina z Vás ví, že jsem byla o víkendu na setkání s Lu. Protože je Lucka úžasná můžeme díky ní vyzkoušet kosmetiku E style.

pátek 7. srpna 2015

Nákupní košík za Červenec

Zdravím milovníky shopování. Dnes tu pro Vás mám menší nákupy. Ano opravdu jsou menší. Tuším, že žádné nakupovací video nebylo tak krátké nebo se v něm neobjevilo tak "málo" věcí. 

pondělí 3. srpna 2015

Dermacol - Lift&Matt day cream

Hezký pondělní večer přátelé. Dnešní recenzi jsem se rozhodla věnovat svému svatému grálu, kterým začíná moje každodenní líčící rutina. Není jím nic jiného než matující denní krém od značky Dermacol. 


Své první balení jsem dostala v nějaké krabičce krásy a původně jsem ho chtěla někomu darovat. Jenže pak přišel den kdy mi došel můj oblíbenec od Ryor a já nouzově sáhla po tomto krému. Ten den jsem objevila svatý grál a od té doby si prakticky jiný krém nekupuji.