pátek 22. dubna 2022

Knihovnička: Carol Wyer - Tajemství živých

 Anotace: Život mladé maminky Abigail vypadá zvenčí naprosto dokonale: má pohledného úspěšného manžela, který ji miluje, rozkošnou malou dcerku a honosný dům na předměstí. Jenomže Abigailina minulost je plná temných tajemství, která zřejmě někdo odhalil. Někdo, kdo začíná postupně ničit všechno kolem ní... a kdo nakonec unese i miminko Izzy.

Vyšetřováním případu je pověřena inspektorka Robyn Carterová. I její minulost je plná tajemství, těžkých ztrát a pocitů viny. Robyn se vrací k policii po roční pauze, kdy se snažila vyrovnat se smrtí snoubence, a její první případ zprvu vypadá jen jako nevinné pátrání po pohřešovaném učiteli hudby. Jenže lidé z okolí ztraceného Lucase začínají záhadně umírat, a když Robyn vytuší, že mezi jejím případem a únosem malé holčičky existuje spojitost, pochopí, že pátrá po několikanásobném vrahovi. A jestli má zachránit Izzy, nemá moc času…


První co bych chtěla zmínit je, že obálka hlásá dva unesené a příliš málo času. Lámu si hlavu kdo má být druhým uneseným. Jestli někdo víte tak mi to napište, já to fakt nepochopila.

Tohle bylo dost náročné čtení. Je to snad poprvé kdy se mi u prologu převrátil žaludek a říkala si, že o tomhle číst nechci. Naštěstí jsem se kousla a pokračovala. Vrah je víceméně jasný už po pár stránkách a vy už pak jen hltáte stránku za stránkou a čekáte kdo a jak bude další na seznamu a jaké kdo skrývá tajemství. Celé vražedné běsnění je proloženo vzpomínkami na život, který mohl být o tolik jiný, kdyby nebylo jedné osudné noci.

Hodnocení podle databáze: 84%
Počet stran: 368
Kniha v pořadí: 37

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář..