pátek 7. prosince 2012

Vánoční přání

Už se Vás taky Vaši blízcí ptají, co si přejete najít pod Vánočním stromkem? Já se musím přiznat, že rok od roku je to pro mě čím dál tím těžší otázka. Věku kdy jsem vyjmenovala z fleku třeba padesát věcí (televize, notebook, mobil, mp3, snowboard…) už dávno odzvonilo. Že bych si napsala nebo řekla ježíškovi o něco praktického do domácnosti je celkem zbytečné. Mamka už mi výbavu připravuje od dvanácti let, takže mám spoustu talířů, příborů, prostírání, povlečení a spoustu dalších věcí. Letos jsem tedy zapátrala v paměti, co jsem za ten rok kde zahlédla a přemýšlela o koupi, ke které nakonec z nějakého důvodu nedošlo.

Jako první je to Shopper bag. V Zaře jsem do ní tolik investovat nechtěla. Kabelky totiž dost často měním, protože mě přestanou bavit a tak by mi nějaká levnější varianta určitě postačila.
Druhý nápad na Vánoční dárek mě napadl při nákupu v DM drogerii. Bloumala jsem mezi regály a narazila na Bobble láhev. Poprvé jsem se o ní dozvěděla od Mii na Kissbooku a i když jsem přesvědčená, že bych bez ní dokázala žít, říkám si že když mi ji někdo daruje tak proč jí nevyzkoušet.

A jako poslední co bych si přála najít pod stromečkem je prstýnek s modrým kamínkem, který má na většině stránek v názvu „alá Kate Midleton“. Je mi úplně jedno, jestli bude zlatý nebo stříbrný, hlavně když bude darovaný z lásky.

Co vy a Vaše přání? Už máte dárky pro své blízké?


Jestli stále ještě nemáte dárky pro všechny své blízké, můžete zkusit své štěstí v GIVEAWAY u Belly přímo ZDE!!! tak to určitě nepropásněte, protože ceny jsou krásné.

3 komentáře:

  1. Milá Sandro, to jsou samá krásná přání...báječná inspirace...určitě ještě Ježíškovi připíšu něco na seznam. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. každý člověk má přání.. já třeba nemateriální, ale vím, že tento ani další rok se mi nesplní..přála bych si, aby, třeba i jen na pár minut, byli s námi ti, kteří nás už opustili.. abych jim mohla říct, že mi chybí a ukázat jim, co vše se za tu dobu, co tu nejsou změnilo...
    a pak mám ještě jedno přání, mít konečně velkou rodinu.. to se mi snad časem splní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková přání mám každý rok. Každý by tu chtěl mít své blízké, kteří už tu nejsou. Také jsem si přála velkou rodinu, bohužel čas letí rychle a začínám mít strach, že to bude další přání, které se nestačí splnit.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..