neděle 21. července 2013

Když je milujete není co řešit - Color Tattoo


Dlouho jsem kolem nich procházela bez zájmu. Pak byla akce 1 + 1 zdarma a já si pořídila svoje první dva odstíny. O tom jsem psala Tu! Pak jsem sáhla po zvýhodněném balíčku, který byl k vidění zase tuhle.




Color Tattoo – 60 Timeless Black
Používám ho výhradně jako linky. Nějak si neumím představit ho používat jako stín. Nejsem v líčení tak zdatná, abych ho tam nenásilně a decentně zapracovala. Jako linky je tahle barvička ale úžasná a drží bez hnutí celý den i protančenou noc.


Color Tattoo – 35 On and on Bronze
Dlouho jsem se přesvědčovala, že bez něj mohu žít. Když jsem ho nesehnala v první akci, bylo mi to trochu líto, ale zvykla jsem si.  Minulý měsíc bylo v Rossmannu v akci za 119,- a tak jsem ho hodila do košíčku. Tenhle odstín mi prý jde k očím, říká kámoška a je to snad jediný odstín, pro který má pochopení i můj přítel. Odlesky do bronzova jsou úžasné a dá se nosit jak přes den tak i na nějakou párty.


Color Tattoo – 50 Eternal Silver
V Rossmanu je i po měsíci stále za 119,- a já měla chuť si něco koupit. Stříbrná se přece neztratí. Hned jsem ho podrobila zátěžovému testu ve víru velkoměsta a nepřekvapivě opět obstál. Na párty jako stvořený. Nepíšu já to ale vždycky? Co říct na svou obhajobu? Já je miluju. A když je milujete, není co řešit. Je to sice slogan Kofoly, ale tu já nerada a tak to používám ve spojení s Color Tattoo.







*Color Tattoo 50 Eternal Silver byl přidán do článku dodatečně a proto nejsou fotografie totožné s předešlou sadou. Snad nevadí. Byla jsem líná fotit znovu.

6 komentářů:

  1. jsou to skvělé stíny, miluji ten bronzový a růžový, stříbrný vypadá taky dost dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je miluji snad všechny, ale je pravda, že ten černý tolik ne. Ten mám jen na linky, které si stejně dělám jen občas.

      Vymazat
  2. Mně se tyto barvy moc líbí, ale není to nic pro mně, bohužel mi na víčkách vůbec nedrží :-(

    VELKÁ giveway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si pod ně dávám automaticky podkladovou bázi. Všichni sice říkají, že je to zbytečné ale já vím svoje. Bez báze mi taky moc nedrží.

      Vymazat
  3. Color tattoo miluju a jsem ráda, že většina odstínů je pro mě nenositelná, protože kdyby tomu bylo naopak, měla bych je prostě doma všechny :-D Takhle mám jen On and on bronze a Pink gold a oba jsou prostě úžasný. A drží mi i bez báze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě jich bez báze vydrží málo. Ani moc nekoukám zda je to pro mě nositelné nebo ne. Ráda to vyzkouším. A teď jsou tu další nové odstíny :-) ty asi taky budu muset vyzkoušet..

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..