úterý 9. července 2013

Nákupní košík - Červen (nekosmetická část)

Další nákupní článek je tu. Zase se hodně vykecávám, tak si k tomu vemte jídlo a pití. Jdeme na to!



Když jsem jela 1. června pořídit pár fotek na Zambie Walk, napadlo mě. že nedaleko Václaváku je second hand Textil House. Před odjezdem do Prahy jsem si našla jejich stránky, kvůli otevírací době a potěšila mě zpráva, že mají ten den 50% slevy na vše. Vytiskla jsem si mapku a po menším bloudění dorazila na místo. Ačkoliv se považuji za člověka, který umí v sekáči nakupovat, tady to tak nebylo. Zboží mi přišlo rozházené a na štendrech až moc namačkané a tak mě nebavilo ani pořádně prohlížet vystavené zboží. Nakonec jsem si přeci jenom jeden kousek odnesla a to tolik sháněné krajkové šaty. Jistě visí na každém rohu ale já chtěla alespoň trochu kvalitní ale přitom jsem nechtěla investovat víc než pět set. Poštěstilo se mi právě v Textil House. Objevila jsem úžasné krajkové šaty od Vero mody s původní cenou 260 korun takže ve finále u kasy jsem zaplatila 130 a vysněné šaty byly mé.


Na cestu do Prahy jsem zvolila plátěnky alá Converse a to se mi nevyplatilo. Pršelo a pršelo. Nezbylo nic jiného než si dojít koupit holinky. A protože v Praze je nosil kde kdo a nikdo neřešil jestli jejich cena byla pár stovek nebo tisíců zaběhla jsem k Vietnamcům nedaleko Paladia a koupila si za 299 korun poslední pár ve 37. Nakonec oni se hodí i na fesťák.



Zaběhla jsem i do Terranovy a odnesla si dvě trička s dlouhým rukávem. jsou moc příjemná na nošení a musím říct, že lituju, že jsem si jich nevzala víc. Jedno mě totiž vyšlo na 49 korun.


Z Terranovy pochází i tahle "mentolová" sukně. Stála 99 korun a na výběr bylo z mnoha barev.


Minulý měsíc jsem zainvestovala i do spodního prádla a tady jen ilustrační obrázky, protože v mé velikosti už to není podprsenka, ale stan pro dvě až tři osoby. 

                                 Timo                                                                                   Triola

Poslední nákup je z Kauflandu. Jistě znáte stojany kde najdete ve slevách vše  možné od lepíků až po kufry. Já si ve slevovém regálu našla petang za 69 korun a obyčejné pálky na badminton a protože sada stála 39 korun a já kvalitě moc nevěřila koupila jsem rovnou sady dvě. Musím tedy říct, že drží dobře a na rekreační plácání do košíčku bohatě stačí.



 Tak to je pro měsíc Červen vše a já se budu těšit, že mi v komentářích taky třeba dáte vědět, co máte v nákupním košíčku Vy.

2 komentáře:

  1. Stan pro 2-3 osoby prej :-D :-D Tak to jsem se zasmála. Náhodou některý podprsenky ve větších velikostech vypadají dost dobře, stejně tak i plavky. Hlavně když je propracovaný střih a dobrý materiál. Nedávno jsem objevila v Benešově ve Hvězdě úžasnou prodejnu se spodním prádlem, určitě je tam už dlouho, ale já ji nikdy nevnímala. No a byla jsem nadšená z výběru! Konečně nemusím kupovat prádlo přes e-shopy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta prodejna už je tam opravdu dlouho. Zrovna tam jsem je kupovala. Paní je moc hodná párkrát už mi půjčila některé podprsenky domů abych si je v klidu vyzkoušela. Musím její ochotu ještě využít než tam přestanu pracovat. Pak už mi domů nic nepůjčí a já si je budu muset zkoušet přímo v prodejně.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..