úterý 3. září 2013

13. ročník Avon pochodu proti rakovině prsu

Tenhle měsíc tu mám pro Vás první pozvánku. Pár jich mám ještě ukrytých v diáři ..

Jako každý rok, tak i ten letošní projde Prahou růžový pochod jako symbol boje proti rakovině prsu. O pochodu jsem psala už loni a to TADY a TADY.

Obrázek obsahuje původní datum pochodu, který byl z důvodů povodní zrušen.
Letošní trička stojí opět 399 korun a zde je seznam kde ho můžete zakoupit (pokud není už vyprodané). Pokud již nestíháte, u startu jistě bude ještě k sehnání. 



Startovat se bude 8.září ve 12:00 ze Staroměstského náměstí, samotný program poběží již od 10:00 a cílem budou jako vždy Žluté lázně. Mapku pochodu si můžete prohlédnout tady. V cíli vystoupí Tonya Graves, Mig 21, David Deyl s Monikou Absolonovu, kteří zazpívají při vypouštění balonků oficiální hymnu Avon pochodu s názvem Budu tu stát.



Komu by samotný pochod nestačil, může se zúčastnit i Avon předběhu. Společně s Ivou Pazderkovou můžete proti rakovině prsu i běžet a to ze Žlutých lázní na Staroměstské náměstí a to v 9:30 a vstupenkou je též tričko z návrhářské dílny Taťány Kovaříkové.


Na závěr několik záběrů z loňského pochodu…






Napište mi, jestli se chystáte také a jestli ne tak mi napište, proč nechodíte. 

* Použité fotografie a videa pocházejí ze stránky www.zdravaprsa.cz a ze stránky Facebook Avon Pochod


1 komentář:

  1. je to super, ze o tom pises! aj ked uz tato akcia asi bola dufam, ze dopadla uspesne!


    Inak ak ta zaujima ako funguje bieliaci Lacalut, recenzia u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/strastiplny-pribeh-bianci-bieliaceho.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..