neděle 13. října 2013

Mých 5 favoritů za Září

Ještě jsem se ani nerozkoukala a už je tu další měsíc. Dá se říct, že skoro jeho polovina. Než se podíváme na moji pětku favoritů za uplynulý měsíc, ráda bych Vám připomněla, že tento pátek 18. Října se koná další výprodej kosmetiky Essence.



Jídlo: Netradičně začneme jídlem. Minulý měsíc jsem nezadržitelně ujížděla na sladkém. Tabulka čokolády na posezení? Žádný problém! K snídani dezertík v čokoládovém nebo kávovém provedení k sváče tabulka čokolády a ejhle nevejdu se do kalhot.
 Je na čase se začít hýbat, protože ač jsem nikdy kila u sebe ani u ostatních nijak zvlášť neřešila, začínám si připadat neohrabaná, zadýchávám se a vůbec nejsem tak nějak psychicky v pohodě. Přidám se tudíž k výzvě MamaLifeStyle a uvidíme, jaký bude výsledek.



Oblečení: Nejtahanějším kouskem oblečení z mého šatníku jsou vestičky. Mám jich hned několik, ale tou nej  je černá s oušky, která se objevila v nákupech za Září.


Kniha: Kdo sleduje můj Instagram, jistě mu neušlo, že jsem si koupila knížku Dana Browna – Inferno. Nevím, zda se ke knize nějak blíže vyjadřovat. Za prvé nechci spoilerovat těm, kteří knihu ještě nemají přečtenou a za druhé bych jí ráda věnovala samostatný prostor buď článku, nebo v samostatné sekci, kterou zrovna plánuji. Kniha na mě udělala dojem, a abych přeci jen pustila nějakou neurčitou informaci. Líbila se mi více než Ztracený symbol, ale na to aby předčila Šifru mistra Leonarda, tam bylo málo historických faktů, což mám v podání profesora Langdona moc ráda.


Blog: V téhle části bych ráda zmínila slečnu, která mi v jeden den zaplavila blog velkým počtem komentářům a udělala mi tak nesmírnou radost. O to víc mě potěšilo, že je sama majitelkou příjemného blogu. Jeden z mála blogů, který sleduji a nebyla na něm denní nálož přehlídek Fashion Week. Ne, že bych něco proti tomu měla. Jen mě to zkrátka neba číst 20x za den a koukat na fotky modelů, který bych si na sebe v běžném životě vzít nemohla. Příjemnou změnou tedy byla slečna Lenka z blogu U Sedmikrásky.


Youtuberka: Krom svých stálých odběrů jsem koncem měsíce Září objevila i slečnu vystupující pod jménem Dorota Noon. Jedná se o umělecky založenou slečnu, která ráda fotografuje, čte a sleduje filmy. Její videa jsou nejen o kosmetice, ale i o doporučení některých knih a filmů. Až Vás bude provádět svým pokojem, schválně jestli budete nadšení stejně jako já. Její pokoj – můj sen.



*Za horší kvalitu fotek se omlouvám. Většina je pořízena mobilem v práci.

4 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..