úterý 10. prosince 2013

Šaty 16 v 1 z katalogu Avon

Všechny Vás zdravím u dnešní mini recenze produktu z katalogu Avon. Jak jistě z názvu víte, nepůjde o žádnou kosmetiku, nýbrž o oblečení. Ano, je to tak, Avon krom kosmetiky, šperků a kabelek dělá už i oblečení. Už na začátku Vám mohu říct, že můj názor je takový, že oblečení by měl vynechat.

Známá si skrze mě objednala šaty, takzvané 16 v 1. Jedny šaty v oboustranném provedení, které uvážete na 16 různých způsobů. K zakoupení v katalogu 17/2013 za cenu 599,- přičemž plná cena je 799,-.



V DEMO nabídce pro Avon Lady stojí 399,- a moje známá nadšeně objednávala pro svou dcera jako převlečení na after párty po maturitním plesu. Veškeré nadšení opadlo po rozbalení. Materiál 100% polyester, s čímž známá počítala, ale ta kvalita! Nepříjemné na dotek. Zlatá barva zůstává na rukách. Švy jsou horší než „horkou“ jehlou.  



Podařilo se nám sice umotat téměř všechny varianty způsobů nošení, ovšem ke kráse na obrázku to mělo hodně daleko. Spousta způsobů je variantou, do které nejde vzít podprsenka, což mi jistě dáte za pravdu, že u velkých prsou je to nemyslitelné.



Za mě, za známou i za její dceru, říkáme šatům jedno velké NE! Pokud se Vám i přesto šaty líbí, doporučuji si vybrat o číslo menší pokud jste na hranici uvedených rozměrů. Velikost XL, která uvádí přes prsa 90 byla známé s obvodem 93 volná. To samé boky já mám 103 cm a šaty mají údajně 106cm. Vůli mám kolem boků daleko vyšší než jen 3 cm.

Dejte mi do komentářů vědět, zda šaty máte a jak jste spokojené a nebo mi napište třeba nějaké Vaše zkušenosti s objednávkou z katalogu ať už s kosmetikou nebo oblečením.

7 komentářů:

  1. Nedivím se, že jedno velké ne. Ani mě neoslovily :-( Alespoň že ta cena nebyla vyšší, to by bolelo víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak alespoň mám díky známé zkušenost, kterou mohu šířit dál. Sama bych do toho neinvestovala, ale peníze jí vrátí a tak to nakonec nebude bolet vůbec. I když našla se kamarádka, která z nich byla unešená, ale zase jen do chvíle než jsem jí ukázala ten prales nití.

      Vymazat
  2. Jako já nechci být nějak hnusná, ale od šatů od Avonu bych žádnou kvalitu nečekala :-D Nápad dobrý (i když ne originální), ale provedení strašné. Nemyslím si, že je dobrý nápad, aby se kosmetické firmy pouštěly do prodeje oblečení. Stačí, že za nehorázné peníze prodávají hrnky a další blbosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kvalitu sice nečekala, ale v porovnání s cenou jsem žila v domnění, že to nebude taková hrůza. Ale být celá od zlaté barvy dřív, než se do nich vůbec někdo oblékne a pak mít na nahém těle (kůži) něco takového. Kdybych se obmotala drátěnkou tak to vyšlo na stejno, alespoň takový pocit jsem z toho měla já. Zase to beru jako plus. Díky něčí zvědavosti vím, co zákaznicím doporučit a co ne. Třeba v nabídce mají i rukavice které fungují na dotykovém telefonu, tabletu a dalších věcech a ty za 99 korun teda pochválím.

      Vymazat
  3. Tuším pred mesiacom som si ich chcela kúpiť. Boli za celkom prijateľnú cenu ak som si zobrala do úvahy že z nich budem mať 16 šiat. Teraz vďaka tvojmu článku a hlavne videu som nesmierne rada že som si ich nekúpila :)
    AnLen

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsem si koupila v akci pro avon lady, takže jsem za ně nedala plnou cenu, která byla v katalogu. Souhlasím s tím, že velikost je větší, než píšou. Mám velikost S a šaty jsou mi trošku větší. Že pod to nejde vzít podprsenka je celkem jasné už podle obrázků, ale vzhledem k možnostem, které dnešní trh nabízí, bych to vůbec neřešila. Například v lindexu se dají koupit silikonové samodržící podprsenky nebo jen silikonové nálepky na bradavky za celkem přijatelný ceny. Samozřejmě, pokud má někdo prsa pětky, pak je to problém a měl by se spíš zamyslet, jestli by pro něj takovýhle šaty byly vůbec vhodné. A že jsou šaty průhledné? Pokud se napnou a prosvítí světlem, tak ano, ale jinak ani ne. Někdo může mít strach, že přes ně bude vidět spodní prádlo. Pokud člověk zvolí nevhodnou barvu (růžová s fialovým puntíkem, zářivě bílá), tak ano. Stejné je to se švy spodního prádla. Já si před pár lety kvůli maturitnímu plesu koupila bezešvé kalhotky tělové barvy a i když byly celkem drahý, tak toho nelituju (určitě doporučuju jedny doma mít, nikdy se neztratí). Materiál mě ani nijak neškrábal, nekousal, ani nedřel a to mám velmi citlivou pokožku. Nítě ve výstřihu trošku čouhaj, to je pravda, ale zakryjí se tou látkou, jak se to omotá, takže bych to jako problém neviděla. Nevrazila bych do nich plnou cenu, přijde mi to přehnaný, ale vzhledem k tomu, že většinu šatů vezmu na sebe jednou, tak bych nevrazila takovou sumu do žádných šatů ani v kamenném obchodě. Taky bych nikomu razantně neříkala, že si ty šaty má nebo nemá kupovat jen na základě mých zkušeností. Spíš bych doporučila slečnám, které o nich uvažují, aby se poptaly v okolí, jestli je má někdo doma a pokud ano, aby se na ně osobně podívaly a osahaly si je, protože jedině tak si můžou utvořit vlastní názor a rozhodnout se. Já jsem se šaty spokojená, jsou přesně takové, jaké jsem si je představovala. Ale stejně tak jako jsem já spokojená, může být někdo nespokojený. Sto lidí, sto názorů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..