středa 30. července 2014

Pet Tag

Nejoblíbenějším členem "týmu" Life With Sandra se nepochybně stal nový beauty kocour Medík. Denně mi chodí zprávy jak je úžasný, roztomilý a ať s ním natočím video. Musím říct, že rozhodně nepatří mezi hodně klidně kočičky, ale je to velký mazel a tak si zasloužil vlastní video v podobě Pet tagu.

pondělí 28. července 2014

Bez obsahu 9

Při včerejším promazávání videí na youtube jsem narazila na jedno zapomenuté. není sice podle mých představ, ale jelikož obaly od produktů jsou už dávno na skládce rozhodla jsem se ho zveřejnit.

pátek 25. července 2014

Narozeninový Tag

Tenhle Tag mě sice moc neoslovil, ale když už je dnes na programu a já mám shodou okolností zase narozeniny - ten čas opravdu letí! tak jsem se rozhodla ho natočit. 

středa 23. července 2014

Bydlím u své kočky

Jen málokomu asi uniklo, že jsem si pořídila nového beauty kocoura, který dostal jméno Medík. Jako jediná kočka kterou jsem kdy chovala bydlí doma a ne na zahradě a musím říct, že jsem ani za mák netušila co mě čeká. Naštěstí je naučený na bedýnku takže starost s bordelem na koberci odpadá. Vynahrazuje mi to ale jinými věcmi. Prakticky už si sama nedojdu ani na záchod nebo se bez jeho asistence neosprchuji. Všude chodí se mnou a když ho někde omylem zapomenu, připomene se hlasitým mňoukáním. 

Za necelý měsíc co ho doma mám mi dal jasně najevo, že on je král džungle (rozuměj mého pokoje) a já jsem pouze na návštěvě. Rozhoduje v kolik se půjde spát a v kolik se bude vstávat. Jak velké místo v posteli budu mít záleží na jeho aktuální náladě, ale většinou je hodně malé a když se dovolím roztáhnout demonstrativně si lehne na mě a funí mi do ucha nebo lechtá fousky po obličeji.

No a jako správný beauty kocour dohlíží na mojí sbírku make upu.

pondělí 21. července 2014

#30daysofbeauty

Po internetu koluje nespočetně výzev ať už ohledně cvičení nebo fotek. Já se prostřednictvím instagramu zapojila nejdříve do výzvy #100happydays, kdy jste po dobu 100 dní přidávali fotku toho, co vám ten den udělalo radost. Překvapivě jsem vydržela až do konce i když někdy to byl opravdu oříšek, zvlášť když dřepíte převážně doma a čekáte, zda přijde pozvánka na pohovor. Po dokončení jedné výzvy jsem se vrhla na další a to na #30daysofbeauty. Tahle výzva spočívá v přidávání fotek s přesně daným obsahem (viz obrázek níže).


Přiznám se, že tahle výzva mě v polovině přestala bavit, za prvé jsem v průběhu odjela k sestře a zapomněla si vyfotit produkty do zásoby a pak jsem byla v zahraničí a tam mi net nešel vůbec. Rozhodla jsem se začít znovu a trošku jinak. Po dobu šesti dnů jsem přidala koláže zahrnující pět dní najednou. Je to rychlejší, svižnější a hlavně mi to zbytečně nezasviňuje instagram, i když většina fotek se vám opravdu líbí.

A protože ne všichni sleduji instagram, rozhodla jsem se fotky zveřejnit i zde na blogu. Jdeme na to!

pátek 18. července 2014

Bez obsahu 8

Minulý měsíc jsem se zdárně ve videu dopracovala až na dno plného koše a světe div se, já ten koš za měsíc zase naplnila. nechápu jak jsem to udělala. Je tu další dlouhé Bez obsahu.

 

středa 16. července 2014

Putování po Turecku, část druhá

V první části článku jsem se s Vámi rozloučila na cestě do dalšího hotelu v oblasti Mugly. Musím říct, že hotel Therme Maris patřil mezi nejkrásnější, ve kterém jsem za celý pobyt přespala.  Nemá asi cenu to nějak dlouze okřávat a radši Vám ukážu nálož fotek, protože ty ukážou víc než já s milionem slov.

pondělí 14. července 2014

Kosmetické štětce: Jessup

Dnes jsem tu s dlouho očekávanou recenzí na kosmetické štětce zakoupené na Ebay. Konkrétně se jedná o značku Jessup, i když při objednávce na fotkách, žádná značka vidět nebyla. Ještě v úvodu bych ráda uvedla, že se nejedná o plnohodnotnou recenzi, protože štětce mám teprve dva měsíce a tak se jedná spíše o první dojmy.


Celá sada deseti štětců mě vyšla včetně poštovného, které bylo zdarma na cca 335 korun. Na Ebay tyto sady můžete najít pod názvem „10pcs Professional Cosmetic Makeup Brushes Set Foundation Eyeshadow brush Tools“ v několika barevných kombinací, což ocení zejména milovníci barev, jako jsem já.

pátek 11. července 2014

Úspěchy a průšvihy za Červen

Máme tu další shrnutí za uplynulý měsíc a musím Vás upozornit, že převážnou část videa si na něco stěžuji, jsem vytočená, protivná a hlavně zpocená. Kdo nemá rád protivný lidi, vůbec si to nepouštějte!

středa 9. července 2014

Oblékni se "trendy" a šikana zmizí...

Strašně ráda objevuji další a další česká a slovenská beauty a fashion videa. Při jednom tomhle pátrání jsem si do odběrů dala i TheMistaFashion. Popravdě ani nevím co mě na tom tak zaujalo, nic co bych neměla načtené z blogů se tam neobjevuje, ale zase asi nejsem tak úplně její cílová skupina. Videa nesleduji pravidelně ale to s názvem „Jak se obléct, abys zapadla do party..“ mi tedy pěkně hnulo žlučí.
Doporučuji vám udělat si chvilku a podívat se o čem video pojednává a jaké „rozumy“ tam Mista se svým hostem pouští z pusy.

pondělí 7. července 2014

Pestrobarevné líčení


Kdo mě sleduje déle už jistě zaznamenal, že zemité tóny na očích jsou tak časté jako Vánoce v roce. Zkrátka mám ráda barvičky a pokud jsou třpytivé nebo alespoň se shimmerem tím lépe. Nedávno jste mi hodně chválili jedno matné líčení a tak jsem si chtěla vyzkoušet další. V průběhu se to trochu zvrtlo a já zase sáhla po stínech se shimmerem. Vzniklo hodně barevné a výrazné líčení, které se mi ve finále hodně moc líbí. A během chvíle, kdy vzniklo těchto pár fotek, jsem dostala nápad jak ještě trochu víc vyzdvihnout tohle líčení až budu točit tutoriál. Původně jsem ho chtěla natočit hned, ale teklo mi tak moc z očí, že jsem se musela spokojit pouze s fotkami. Na tutoriál s tímto líčením se tedy můžete v budoucnu těšit.

pátek 4. července 2014

Nákupní košík za Červen

Poslední dobou mám pocit, že nedělám nic nového než že nosím na hromádku nakoupené věci a točím videa o nákupech. Možná je to tím, že mé dny jsou si podobné jako vejce vejci. Sedět doma a zoufale hledat práci je ubíjející, ale na druhou stranu si říkám, jak jsou ty nákupy menší a menší, protože nechodím do drogerie každý den  jak tomu bylo dřív. Tentokrát jsem do nákupů zahrnula i věci z Paříže a na konci Vám ukážu dáreček od kamarádky. 

středa 2. července 2014

Návštěva Paříže podruhé + konference za demokracii v Íránu

Jen málokomu mohlo při mé aktivitě spamování utéct, že jsem byla v Paříži. K tomuto výletu jsem se dostala víceméně náhodou přes blog Lucky, která se rozhodla naplnit vlastní autobus svými čtenáři.  Hned jak jsem si událost přečetla, věděla jsem, že pojedu. Hlavním cílem cesty byla konference na podporu demokracie v Íránu. O této problematice sice vím asi tolik jako koza o petrželi, ale byla to možnost rozšířit své obzory. Dva dny v Paříži za cenu 1 100 korun, která zahrnovala dopravu a jednu noc v hotelu.  Říkala jsem si 3-4 hodiny na konferenci a pak večerní procházka po Paříži a druhý den celý jen na památky a hlavně na Eiffelovu věž a její třetí patro.


Dva dny před odjezdem se změnilo místo i čas odjezdu. Místo v 18°° z Nádraží Holešovice na 21°° z Florence s tím, že kdo má zájem, může přijít na sraz v šest u koně na Václavském náměstí.  Využila jsem srazu, abych se s někým seznámila, protože jsem jela sama. Hned po příchodu jsem spatřila Klárku a její partu a tak jsem se hezky vetřela, abych se nejen seznámila se svou oblíbenou blogerkou, ale také abych měla v davu záchytný bod v podobě známé tváře. Zatímco skupina šla s Luckou do kavárny, já šla s holkama do Palladia na jídlo.