pondělí 30. července 2012

Fesťák

Doufám, že jste měli pohodový víkend. Já jsem mezi přívalovými dešti chytala bronz a grilovala. Taky jsem dooslavila narozeniny. Dostala jsem převážně kosmetiku, takže je zbytečné ji fotit.  
Jinak tenhle týden u nás proběhne Sázavafest. Musím se přiznat, že letos jsem trochu rozladěná díky vyškrtnutí Kaiser Chiefs ale i tak je tam spousta dalších zajímavých hostů. Podrobný program si můžete prohlédnout Zde!


Chystáte se taky nebo vám tenhle fesťák nic neříká?

středa 25. července 2012

Narozeniny

Dneska to vezmu jen tak v rychlosti. Delší články pro Vás mám připravené na další dny. Dneska se chci pochlubit jen pár fotkami dárků, které jsem dostala k dnešním narozeninám. Nejsou úplně všechny, protože hlavní oslava mě teprve ještě čeká, zatím tedy jen pár „maličkostí“ (já jsem vděčná i jen za to, že si někdo vzpomněl), které jsem dostala dneska v práci. Fotila jsem to mobilem, tak to není tak kvalitní.


Dárková taštička ukrývá bonbonky, které miluju, a jsou od kamaráda z vedlejšího obchodu.

Čokoládu jsem dostala o polední pauze při návštěvě milovaného sekáče.

Bílou růži a dortík se symbolickou svíčkou mi přinesla do prodejny kamarádka Terka.

Kamarád Roman, který je tisíce kilometrů daleko mi poslal dortík alespoň na Facebooku.

I když jsem se letos snažila narozeniny ututlat a smazala jsem datum narození i z profilu, našli se tací, kteří upozornění ani nepotřebují a stejně mi celou zeď zaplaví přáními, což je moc milé.

sobota 21. července 2012

Další sekáčový úlet

Snad už milionkrát jsem sama sobě slibovala, že začnu chodit o polední pauze jinam než do sekáče. Samozřejmě jsem to zase porušila. Fuj! To jsem ale zlobivá holka! Budiž mi omluvou, že jsem to vydržela až do čtvrtka. Jenže neudržela jsem se ve čtvrtek a zhřešila jsem i v pátek. Musím se opravdu polepšit a přestat tak impulzivně nakupovat. Mám totiž čtyři skříně plné hadrů a asi Vám to někdy v budoucnu vyfotím. Uvidíte, co jsem za blázna. To už hraničí se závislostí a mělo by se to léčit.
Jako první jsem sáhla po červené háčkované sukni z Top Shopu za 60 korun. Visela tam už před čtrnácti dny a já odolala, až do čtvrtka pak jsem si ji konečně vyzkoušela a byla to láska na první oblíknutí.

středa 18. července 2012

Žluto-černá kombinace

Celý květen a červen jsem běhala po obchodech a sháněla boty na klínku v béžové nebo světle hnědé barvě. Nakonec jsem je sehnala, ale díky měkké podrážce jsem se v nich prošla jen jednou. Reklamace sice trvala jen 14 dní, ale mezitím vyprodali skladové zásoby a já jsem tak bez svých vysněných bot na klínku.

Bolest srdce zahnal můj nový úlovek. Tyhle boty jsem viděla už na několika holkách při návštěvě Prahy, ale nikde jsem je neobjevila. Teď je mám v rámci výměny za ty na klínku. Měli je v několika barevných variacích bílo-červeno-černé, zeleno-bílo-černé a žluto-růžovo-černé.
Vybrala jsem si poslední barevnou kombinaci, snad proto, že se hodí k mojí žluto-černé lakované kabelce, kterou už jste mohli zahlédnout tady.

neděle 15. července 2012

Sedm dní pátek třináctého

Omlouvám se za delší prodlevu.  Poslední týden jsem se skoro nezastavila. Zaučovala jsem v práci nové brigádníky, řešila problémy s novou ochrankou našeho „nákupního střediska“ (čti obchodák z doby komunistů), při snaze odhlásit auto z registru jsem měla též smůlu (ono to k velkému překvapení nefunguje!!!) a když jsem si vyšetřila chvilku na blog tak… Ouha! „Internetová spojení nelze navázat“.

Mám pro vás několik novinek z života mého i kolem něj a slibuji, že se tu co nejdříve objeví. Zatím si užívejte ne zrovna moc slunečnou neděli.

čtvrtek 5. července 2012

Mezi zvířátky

Tak jak si užíváte státní svátky? Já si včera pořídila s přítelem další zvířátko a dneska jsem si udělala výlet na nedaleký zámek Konopiště.
Křeček Lexa

úterý 3. července 2012

Záplava kabelek

Stalo se mi to už několikrát. Bloumám obchodem, zvednu oči a vidím ji. Co? Zase jednu kabelku, kterou musím nutně mít, protože se bude skvěle hodit k těm novým šatům, protože velikostně je vhodná na páteční párty kam nechci brát svou velkou kabelku do které se s trochou nadsázky vejde půlka mého šatníku a kosmetických vychytávek.
Zkrátka musím ji mít a nějaké odůvodnění se vždycky najde. Kabelku odnesu ještě se zrychleným pulsem k pokladně, po cestě domů se culím jako měsíček na hnoji a kabelku vytáhnu ven tak dvakrát, třikrát než se zase nadchnu pro jinou, kterou jak jinak musím mít. Pak až se jednou rozhodnete uklidit ve skříni nestačíte se divit co všechno na vás vypadne za kabelky.

Na mě ve skříni čekala záplava těchto kabelek..