pondělí 29. září 2014

Jak zabít víkend...

Znáte ty chvíle kdy si naplánujete "milion" úkolů na jeden den, které by zvládla jen super žena/super muž a ve finále přijde jedna věc, díky níž nestihnete jedinou položku na svém seznamu?

O víkendu bylo krásné počasí a já si celý týden plánovala jak ho využiju k natočení videí do zásoby, k odepsání na všechny komentáře a k předepsání článků. v pauzách jsem si měla udělat manikůru, pedikůru, vlasový zábal a pleťovou masku.

pátek 26. září 2014

Tag: Tohle nebo tamto

Jsem tu opět s dalším Tagem staršího data. Bohužel Tagů, začíná ubývat a tak dochází i nápady na natáčení, přesto věřím že páteční klasika zůstane neohrožena. I za cenu, že bych nějaký tag měla sama vymyslet.

středa 24. září 2014

Odpočinek prosím!

Připadá mi, že čím blíž jsem cíli, tím víc nestíhám. Už jsem se dostala do fáze věšení poliček a obrázků na zeď abych se konečně cítila jako v pokoji a ne jako na stavbě. Jediné co mi kazí radost je nedostatek času na blog, natáčení a celkově čas na odpočinek. 

Běžně chodím spát kolem druhé ráno, protože přes den jsem v práci a na pokoji nikdo nepracuje. Bohužel jsem se asi dost přecenila a hnula si zády. Pomalu i chůze je pro mě utrpení a to musím chodit do práce, kde věčně lezu po štaflích abych sundala hodiny nebo krabice. Tenhle týden ač mám mít odpolední směny (které nemám ráda) musím díky dodávkám zboží chodit už od rána na celý den. Jako třešnička na dortu přišla zpráva, že si kolegyně opět bere dovolenou a já budu chodit celé dny celý týden a na to opět navazují odpolední směny v týdnu následujícím. Už začínám být mírně vytočená, protože potřebuji na spoustu úřadů a na žádný se pořádně nedostanu. Neustále mám celé dny nebo odpolední. Ráda bych také jednou měla svůj týden jen ranních směn abych se odpoledne mohla věnovat blogu, natáčení, relaxu a hlavně abych už si došla na ty zatracené úřady!

Ale dost stěžování si. Je to zkrátka daň za nový pokoj. Nebýt přestavby, měla bych čas a nebyla ve skluzu. Snad se mi to podaří co nejdříve dohnat a vynahradit Vám to. 
Držte mi palce ať bolest zad ustoupí jinak se vážně obávám, že vypadne páteční video, protože nebudu schopná vydržet sedět na místě déle jak pět minut. 

Mějte se zatím hezky a já doufám, že se brzy sejdeme už u daleko lepších článků a videí :-)

pondělí 22. září 2014

Jak pokračuji v přestavbě pokoje

Práce na pokoji stále běží. Už mám vymalováno a přestěhovaný nábytek. Chybělo mi pár dekorací a textilu a tak jsem se s kamarádkou vypravila do Ikei. Měla jsem přesně sepsaný seznam věcí, které jsem chtěla pořídit a pevně se ho držela. Dobře! Přiznám se! Koupila jsem i něco mimo seznam, ale zase jsem nenašla jednu věc ze seznamu takže jako kdybych se ho držela :-)


Ještě mi chybí tři zásadní věci a můj nový pokoj bude na světě. Už se moc těším, až si sednu k počítači a z pořízených záběrů Vám konečně sestříhám Room Tour. 

pátek 19. září 2014

Bez obsahu 11

I ve zmatku kolem předělávání pokoje jsem si našla chvilku na natočení videa se spotřebovanými produkty. Tentokrát bylo natáčení dost hrozné neboť mě za oknem pozoroval dělník a neustále naznačoval, že jsem blázen. 

středa 17. září 2014

Medík a jeho balíček

Zdravím Vás u neplánovaného videa. Jsem v plném proudu rekonstrukce, ale i tak jsem vynaložila všechnu energii a také nervy (aneb když čtyři hodiny nahráváte špatný soubor) abych se podělila o následující video. Jako na potvoru mi začal stávkovat internet, takže bohužel si na moje reakce ke komentářům budete muset počkat. Jediná doba kdy připojení plně šlape je mezi jedenáctou v noci a druhou ranní, což je pro mě vzhledem k současné situaci dost pozdě a většinou usínám hned při dosednutí na postel. 

Nechci si ovšem stěžovat, vymyslela jsem si to sama. Za těch osm měsíců na pracáku už jsem mohla mít pokoj v klidu hotový. Ne! Já si vzpomenu až když seženu práci :-)

Tímto článkem bych jako první vlaštovkou chtěla poděkovat paní Erice za zaslání dalšího balíčku (napíšu Vám hned jak se dostanu přes den k funkčnímu internetu). Co balíček ukrýval za tajemství jsem ukazovala jak na instagramu tak i na facebooku a uvidíte to i v některém videu, kde se k tomu zase vyjádřím (takových dvacet minut to bude jak se znám). Paní Erika vždy myslí i na mého mazlíka a krom konzervy přibalila i šantu kočičí, což pro mě byl objev a musím říct, že Medík byl z dárku pěkně v rauši což je vidět i na videu.

pondělí 15. září 2014

Rekonstrukce nutná!

Všechny Vás moc zdravím. Dnešní příspěvek bude informativní rychlovka. Rozhodla jsem se dočasně pozastavit pravidelný rozvrh blogu. Jediné co zůstává stálé jsou páteční témata včetně videí. Nebojte se, nikam se nechystám zmizet, jen jsem se rozhodla, že zamýšlenou rekonstrukci pokoje naplánovanou na jaro 2015 sfouknu ještě letos, dokud se má ještě objevit pár krásných dní. 

Ve svém stávajícím pokoji se zkrátka už necítím dobře. Za poslední tři roky se v něm nahromadilo spoustu věcí a střetlo se tu několik různých "stylů". Celkově je to velký mišmaš ze kterého nemám dobrý pocit. No a protože jsem holka snaživá, rozhodla jsem se, že se do toho pustím samotná. Na sádrování, natírání, malování a přestavování nábytku není přeci nic těžkého a nebudu to dělat poprvé a nejspíš ani naposledy. Tak tedy vzhůru do toho a půl je hotovo :-)

Tedy doufám, že to půjde tak snadno jak si představuji. Pro milovníky šmírovacích videí tak svitla naděje, že se brzy objeví jedno hodně žádané video...

Mějte fajn týden a u pátečního videa na viděnou!

pátek 12. září 2014

Úspěchy a průšvihy za Srpen

Tentokrát jsem měla docela povídací náladu a tak tu mám pro Vás dlouhé video o všem co se událo za měsíc Srpen.

středa 10. září 2014

10 věcí, které mi dělají radost

Krásný den všem. Dnes si dáme další dá se říci Tag, který nemá pevné otázky, ale pouze daný směr, kterého se bude držet. Následující řádky Vám ukáží deset věcí, které mi dělají radost.

Sluníčko
Nebudeme si nic nalhávat. Nejsem žádný sluníčkový člověk od narození. Vlastně jsem docela bručoun a po ránu mám ráda svůj klid. Když po probuzení vidím za oknem sluníčko věstí to dobrou náladu a náznak úsměvu na mé tváři. Miluju sluníčko!

pondělí 8. září 2014

Tag: 13 beauty otázek

Druhé pondělí v měsíci kdy má být na řadě můj make up. Protože nemám aktuálně čas a ani moc náladu fotit nějaké líčení (mimochodem to byl zase nápad dát do stálého rozvrhu líčení) tak jsem se rozhodla zařadit jeden Tag. Našla jsem ho u Alex a nese název 23 beauty otázek. Protože mi ale dotazy typu kolik měříš, máš domácího mazlíčka a podobně jako moc beauty nepřijdou, trošku jsem si Tag upravila.

   1.      Jsou tvé vlasy od přírody rovné nebo kudrnaté?
Moje vlasy jsou od přírody rovné jako hřebíky se sklonem k cuchání.

pátek 5. září 2014

Nákupní košík za Srpen

Jsem hrozná! Minulý měsíc jsem se kasala a chtěla pochvalu jak jsem spořivý člověk! Prdlačku spořivý! V pondělí jsem Vám ukázala jak jsem utrácela v akci v DM a dnes mám pro Vás další část nákupů, které jsem udělala mimo DM.

středa 3. září 2014

Hvězda blogu Life With Sandra


Mám ho dva měsíce a má víc příznivců než já za celé dva roky :-D Samozřejmě si dělám legraci. Nic to, ale nemění na faktu, že si můj nový beauty kocour získal Vaše srdce a oblibu. K vidění byl v několika videích jako host, ale už stihl mít i nějaká vlastní videa. Hodně si píšete o fotky a videa s touhle dravou šelmou a protože jsem hodná a hlavně vděčná za každý námět na článek či video, tak Vám ráda vyhovím. 

Dnes je hlavní hvězdou opět Medík!

pondělí 1. září 2014

Nákupy DM

A je to tu. 1. září a pro některé návrat do školních lavic. To nám to léto pěkně rychle uteklo co? Doufám, že máte spoustu skvělých zážitků a že si školou nenecháte zkazit náladu. Vždyť za chvilku zase bude nějaké volno v podobě státních svátků (tedy doufám, nekoukala jsem do kalendáře jak to vychází) a pak budou zase Vánoce a další volno. Uvidíte, že to uteče rychle. 

Dnešní příspěvek bude tak trochu odběhnutí od zaběhnuté rutiny, kdy první pondělí v měsíci má být recenze. Místo ní si dáme první část nákupů a zároveň připomenutí, že v DM drogerii běží až do 16. září akce na značky DM jako je Balea, Alverde, Babylove, Ebelin atd. Při nákupu pěti a více kusů dostanete slevu 25% plus můžete uplatnit slevu na celý nákup ze slevové knížečky což je už opravdu velká sleva. Já Vám ukážu jak jsem DM snížila skladové zásoby a možná se tam ještě vrátím, kdo ví?! Jsem přeci taková soukromá drogerie :-D