pondělí 31. října 2016

Sportique: Tělové mléko Piňa colada a Přírodní tělové a obličejové mýdlo Jasmín

Úspěšný start do dalšího pracovního týdne. Dnes se spolu podíváme na další dva produkty z řady Wellness řady od značky Sportique. Konkrétně na Tělové mléko s vůní Piňa colada a na Přírodní tělové a obličejové mýdlo s vůní Jasmínu.


Pro oba produkty platí, že mají pro mě osobně pěkné obaly. Matné hnědé lahvičky na první pohled vypadají jako sklo, ale jedná se o plast, který zdobí jednoduchá etiketa. 

pátek 28. října 2016

Co jsem dostala k narozeninám

Letos se značným zpožděním přicházím s videem plným narozeninových dárků. Jak už je zvykem nemá to být video vychloubačné pouze se chci podělit o radost z obdržených dárků.

pondělí 24. října 2016

Harley Quinn

Tak tu máme další pondělí a další pracovní týden. Nevím jak vy, ale čím blíž je konec roku tím horší je pro mě se ráno vyštrachat z postele. Možná za to může počasí. Ale dost o počasí o tom si popovídáme třeba jindy. Dneska tady mám zase inspiraci na líčení na nějakou Halloweenskou párty. Konkrétně se jedná o Harley Quinn, která je velmi oblíbená nejen v zahraničí ale i u nás. Zatímco většina ji ztvárňuje podle podoby ve filmu já sáhla po starším vzhledu.

pátek 21. října 2016

pondělí 17. října 2016

Sportique: Muscle gel a Get going cream

Příjemný start do nového pracovního týdne přátelé. Dnes pro Vás mám recenzi hned na dva produkty ze sportovní řady od značky Sportique. 


Muscle gel - Gel na svaly a klouby 100 ml / 260,-

Gel má obal v podobě klasické tuby v bílém provedení s červeným šroubovacím víčkem. Slíbuje uvolnění pro svaly a klouby a to také opravdu dělá. Má výraznou parfemaci, hlavně díky obsahu výtažků z arniky, zázvoru, hřebíčku, borovice a dalším bylinným výtažkům a esenciálním olejům. Při aplikaci příjemně chladí, rychle se vstřebává a přináší brzkou úlevu pro bolavé klouby a natažené svaly. 
Přítel trpí na bolavé koleno a po tomto gelu sahal vždy když se bolest ozvala a velmi si ho chválí. Plánujeme tedy po vypotřebování pořídit další balení. 

Kompletní přehled složení naleznete zde.

středa 12. října 2016

Knihovnička: Martina Bechyňová - Minimalismus

Krásný středeční večer. Po delší době tu máme zase článek ze série Knihovnička a tentokrát se podíváme na prvotinu Martiny Bechyňové s názvem Minimalismus.


Věřím, že někteří Martinu znáte z blogu the Blondieverse. Právě Marťa byla jednou z mála blogerek, které jsem sledovala, když jsem sama začínala psát. Brzy jsem ale její blog ze sledování vymazala. Co článek to reklama nebo spolupráce a když už to bylo o něčem jiném tak to bylo neosobní. Vlastně ani nevím proč jsem ji před nedávnem začala sledovat na Instagramu, ale zcela určitě vím, že to, co mě vedlo ke koupi knížky byla zvědavost. 

pondělí 10. října 2016

Hráč karet

Hezký pondělní večer přátelé. Před nějakou dobou jsem na instagramu nasdílela pár Halloweenských fotek a dnes jsem tu s prvním článkem. Tenhle kostým zabere jen pár minut a je opravdu jednoduchý.
 

Potřebovat budeme jen jakékoliv karty, lepidlo na řasy, vatu, umělou krev a černý stín. 

pátek 7. října 2016

Nákupy za Září

Hola hola přátelé. První pátek v měsíci je tu. Zase jsme blíž k Vánocům, ale taky je tu čas na další nákupové video. Tak hezkou zábavu, po dlouhé době tam nejsou žádné věci ze spolupráce. 

středa 5. října 2016

Drtinova rozhledna


Krásný středeční večer přátelé. Dnes mám pro Vás další tip kam na výlet. No, i když...  Nevím jestli dnešní tip stojí přímo za celodenní výlet a stal se hlavním cílem výpravy, ale každopádně pokud budete mít cestu kolem, určitě se tady zastavte. A o čem že mluvím? O Drtinově rozhledně, kterou najdete v obci Chotilsko nedaleko Slapské přehrady.


pondělí 3. října 2016

Essence 2in1 eye shadow & liner waterproof

Krásný večer přátelé. Dnes jsem se rozhodla podělit jen velmi krátce o moje dojmy z krémových voděodolných stínů lomeno linek od Essence. Myslím, že na trh se dostaly někdy na jaře a já hned po naskladnění stála před stojanem a váhala, které odstíny si koupit. Jenže pak jsem si říkala kolik kosmetiky vlastně mám a že tužky tolik nevyužívám. Nakonec jsem dvě dostala od kamarádky k narozeninám abych si následovně šla přikoupit ještě další odstín.